Ps 2 Acılmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde TEKKRAL tarafından oluşturulan Ps 2 Acılmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,855 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps 2 Acılmıyor
Konbuyu başlatan TEKKRAL
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TEKKRAL

TEKKRAL

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2010
157
3
18
37
fatsa
Siteye Git
Arkadaslar anakartım bozuldu. Arkadsım da oynamalık ps2 verdi fakat cihaz onunda degilmiş hiç kullanmamıs acılmıyor.Hardiskli acayip bişi :D Hardiski altta .Hardiskli bir bicimde baglıyorum siyaha ekranda karıncalanmalar var.Hardiski söküp takıyorum. Hiçbir sey yok ekran siyah karınca falan yok. Simdi benin sormak istedigim iki sey var:

1)Bu cihazlarda tamamen hardiskime kuruluyor sistem.Yani normelde içinde cd falan olmasada o siyah ekranda playstation yazısı gelmesi lazım.

2)Sorun kablolarda olabilir .Karıncalarma var siyah ekranda zannetmiyorum ama

Yardımlarınızı bekliyorum.Kolay gelsin

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
HDD olmasada cihaz acilir, eger menu gelmiyorsa kabloda sikinti olabilir ya da anakart uzerindeki goruntu cikisi yapan parca olabilir. Bir ihtimalde eger cip var ise ciple ilgili problem olabilir.

TEKKRAL

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2010
157
3
18
37
fatsa
Siteye Git
Valla komple actık cihazı tahminimiz bizede cip gibi geldi.Baglnatıları cok dandik bizce .Bizce dedim bilgisayar tamircisi arkadasım ile actık.Valla lettop tamiri yapar ama üzerinde herhangibir sorun bulamadık bir yere de vermedik baksınlar :) Bakalım belki baktırırız ilerleyen zmanda :D