PS Vita Hardware Hack

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS Vita Hardware Hack başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,104 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı PS Vita Hardware Hack
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan omris

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Herşey netleşsin 2. VITA'yı hack işlemine sokarım. Haberler sizde...

berkayde

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2010
799
16
18
Sizin görüşünüze saygı duyarım, fakat açıkçası ben firmaların kendi istekleriyle cihazlarını kırdırdıklarına inanmıyorum.
Cihazdan çok oyundan kazanıyorlar, cihazı bir kere alıyorsun oyuncu defalarca, FW'li XBOX alana kadar mecburen PS3'de kör topal orjinal oynuyordum mesela. ne zaman 3K hatası vermeyen Jesper Board'lar çıktı kaptım XBOX'ı. PS3'ü sadece online FIFA oynamak için sakladım.
Ben zaten sony kirdiriyor demedim hackerlar kirmak istemiyor daha fazla oyun cikmasini istiyo hackerlar

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Ben zaten sony kirdiriyor demedim hackerlar kirmak istemiyor daha fazla oyun cikmasini istiyo hackerlar
Belki PS Vita için düşünülebilir, ama masa üstü konsollara her halükarda oyun çıkar. Zaten orjinal oyun oynamak çoğu insan için de vazgeçilmezdir. PC'nin tüm oyunları kopyalanabiliyor, fakat yine de aşırı sayıda orjinal oyun kullanıcısı var.
Zaten orjinal oyun oynayanlar olmasa o bütçelerle oyun yapamazlar, kopya oyunların da, orjinal oyun oynayanlara bir faydası var, eğer kopya oyunlar olmasaydı, emin olun orjinal oyunların fiyatı çok daha uçuk olurdu, ne de o indirimli kampanyalar yapılırdı.

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
52
28
84
şahsen ben kopya oyun için ugraşıyorum orjinal oyun almam kolay koly kopya oyun oynama imkanı varken :D
psvita ecfw yani TN VE VHBL A tam 1 yıl oldu. kulanıyoruz nerdeyse tabi gizli olarak şu an bile 3.01 için benim yaptıgım 9 tane oyun TN-V4 VE VHBL çalışan 3.01 için.
şu an dualFW bitti ve gayet güzel çalışıyor 2.12 den 3.01 geçişi imkanı var tek tuş işe yeni fw ler çıktıkça günclene bilir tabi kolay iş.
şu an 3 tane oyunu dump ladım ve 2 tanesi kopya olarak oynuya biliyorum tabi bi kaç sıkıntı var teknik olarak
bu arada bi sponsor buldum fransadan :D bu hafta sonu 20 yakın vita oyunu yolucak. kopyalrını çıkarmam için.
yani kısaca ben sony dede çalışmıyorum sony adınada çalışmıyorum :D neymiş firmalar istediginde degil meraklı ve bilgili olan birileri oldugunda oluyo bu işler:glee:

ardatur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2011
172
8
18
39
NASIL VYANİ KRDESIM KOPYA PSPVİTA OYUNUMU OYNUYOSUN HELAL OLSUN MAKINAMI SNA GONDERSEM BENİM MAKINAMIDA KIRARMISIN YA :cocksure:

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
52
28
84
[MENTION=94680]ardatur[/MENTION] beni tanıyosun zati para için yapmıyorum bu işleri :D

ardatur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2011
172
8
18
39
Tanırım kardesım kopya oyunu oynamak icin napıcas yada makınayı yolasam sana banada yaparmısın

omris

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
186
5
18
[MENTION=94680]ardatur[/MENTION] beni tanıyosun zati para için yapmıyorum bu işleri :D
kardeşim şimdi sen vita da istediğin oyunları kopya oynayabiliyormusn? eğer öyle birşey yapabiliyorsan cidden çok makbule geçersin ben ps vita alcam ama kırılmasını bekliyorum eğer öyle birşey varsa direk alırım sanada baya dua ederim :D

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Asıl soru PSVITA oyunlarının dump edilmesi. Malum nette PSVITA ISO'ları yok. Makine kırılırsa PSP'de olduğu gibi UMD Dumper gibi araçlar çıkabilir.

jakin33

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2008
138
20
18
40
Asıl soru PSVITA oyunlarının dump edilmesi. Malum nette PSVITA ISO'ları yok. Makine kırılırsa PSP'de olduğu gibi UMD Dumper gibi araçlar çıkabilir.
İşte buda bir adım demek diyorki 3 oyun dump ettim oynuyor. Düşünki xmax bunu elindeki imkanlar neticesinde yapıyor. Birilerinin destek olduğunu düşünürsen bu iş alır baışını yürür bence :friendly_wink: