PS3 EMULATÖR PS1 Oyunlarını PKG Formatına Çevirme ve PS3 Konsolunda Oynama Rehberi Burada

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS1 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS1 Oyunlarını PKG Formatına Çevirme ve PS3 Konsolunda Oynama Rehberi Burada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,377 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS1 Emulasyon
Konu Başlığı PS1 Oyunlarını PKG Formatına Çevirme ve PS3 Konsolunda Oynama Rehberi Burada
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seckinabdullah

MrStench

(wwaassddee)
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2011
545
17
18
38
abi bütün oyunlarda aynı hatayı alıyorum .pkg ya ceviriyorum kuruyorum ps3'e X e basıyorum error:frimware suported gibi bir hata alıyorum

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
41
memory card olayını çözdünüz mü beyler? birde oyunların kalitesi nasıl acaba, ps1 kalitesinde mi?son olarak winnig eleven oyununu deneyeniz oldu mu :)

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
abi bütün oyunlarda aynı hatayı alıyorum .pkg ya ceviriyorum kuruyorum ps3'e X e basıyorum error:frimware suported gibi bir hata alıyorum
Aynı hatayı bende aldım kardeşim.Pepsimen i çevirdim ama olmadı yav.Galiba 4.30 üzeri cfwlerde olmuyor.Fİks felan beklemek lazm:(:hug:

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
4.41 CFW ve üzeri CFW'lerde convert etmeye gerek yok. oyunun imaj dosyasını PSXISO klasörünün içine oyun klasörüyle birlikte atınca çalışıyor PS1 oyunları.

szpilman

Erişim Engelli
May 2, 2013
170
20
18
4.41 CFW ve üzeri CFW'lerde convert etmeye gerek yok. oyunun imaj dosyasını PSXISO klasörünün içine oyun klasörüyle birlikte atınca çalışıyor PS1 oyunları.
Bunu bende denemek istiyorum ama, tam olarak ne yapmam gerek biri özetle anlatabilir mi?,, oyunları hariciden oynuyorum doğru mu anlamışım harici hdd içine PSXISO klasörü açtıktan sonra içine ps1 oyunu atsam çalışır mı yani...bu durumda oyunları hangi menüden çalıştıracağız

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
Bunu bende denemek istiyorum ama, tam olarak ne yapmam gerek biri özetle anlatabilir mi?,, oyunları hariciden oynuyorum doğru mu anlamışım harici hdd içine PSXISO klasörü açtıktan sonra içine ps1 oyunu atsam çalışır mı yani...bu durumda oyunları hangi menüden çalıştıracağız
evet PSXISO klasörünün içine oyunun klasörüyle birlikte PS1 imaj dosyasını atınca çalışıyor. oyunu Multiman'dan Emulator bölümünden çalıştıracaksın.

szpilman

Erişim Engelli
May 2, 2013
170
20
18
evet PSXISO klasörünün içine oyunun klasörüyle birlikte PS1 imaj dosyasını atınca çalışıyor. oyunu Multiman'dan Emulator bölümünden çalıştıracaksın.

Multimanda hangi sekmede olduğunu bir türlü bulamadım,bunlardan hangisinin altında emülatör :D