PS3 EMULATÖR PS1 Oyunlarını PKG Formatına Çevirme ve PS3 Konsolunda Oynama Rehberi Burada

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS1 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS1 Oyunlarını PKG Formatına Çevirme ve PS3 Konsolunda Oynama Rehberi Burada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,340 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS1 Emulasyon
Konu Başlığı PS1 Oyunlarını PKG Formatına Çevirme ve PS3 Konsolunda Oynama Rehberi Burada
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seckinabdullah

cababab

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 15, 2024
16
3
3
Bu rehber doğrultusunda elinizde bulunan veya internetten indirdiğiniz PS1 oyunlarını pgk şekline dönüştürüp PS3 konsolunuza dönüştürdüğünüz bütün PS1 oyunları INSTALL PACKAGE FILES sekmesinden yükleyip sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz

[DM]xyg680_mortal-kombat-subzero-ps3_videogames#.UU9w3Tu9FbM[/DM]

ADIM 1

Lütfen aşağıdaki linkten gerekli convert programamızı indirelim

:download:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İndirdiğimiz rar dosyası içerisinde bulunan PS1toPS3.exe uygulamasını çalıştıralım

Karşımıza gelen ekranda Browse sekmesine tıklayalım ve PS1 oyunumuzu seçelim ( ben bin uzantılı oyunda deneme yaptım iso uzantılı oyunu denemedim )

Oyunumuzu seçtikten sonra Build Package sekmesine tıklayıp oyunumuzun convertini bekleyelim, convert işlemi bitince oyunu nereye kayıt etmek isterseniz orayı seçip tamam diyoruz, ve oyunumuz hazır

Oluşan PKG dosyamızı Fat32 formatlı belleğe atıp PS3 konsolumuza takıp INSTALL PACKAGE FILES sekmesinen yüklüyoruz

NOT: Oyuna ikon resimleri eklemek isterseniz aşağıdaki sıralamayı dikkate alınız

ICON0.PNG Çözünürlüğü 320x176

PIC1.PNG Çözünürlüğü 1024x1024

İyi Eğlenceler

sa

seckinabdullah

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2025
199
41
28
Bu rehber doğrultusunda elinizde bulunan veya internetten indirdiğiniz PS1 oyunlarını pgk şekline dönüştürüp PS3 konsolunuza dönüştürdüğünüz bütün PS1 oyunları INSTALL PACKAGE FILES sekmesinden yükleyip sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz

[DM]xyg680_mortal-kombat-subzero-ps3_videogames#.UU9w3Tu9FbM[/DM]

ADIM 1

Lütfen aşağıdaki linkten gerekli convert programamızı indirelim

:download:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İndirdiğimiz rar dosyası içerisinde bulunan PS1toPS3.exe uygulamasını çalıştıralım

Karşımıza gelen ekranda Browse sekmesine tıklayalım ve PS1 oyunumuzu seçelim ( ben bin uzantılı oyunda deneme yaptım iso uzantılı oyunu denemedim )

Oyunumuzu seçtikten sonra Build Package sekmesine tıklayıp oyunumuzun convertini bekleyelim, convert işlemi bitince oyunu nereye kayıt etmek isterseniz orayı seçip tamam diyoruz, ve oyunumuz hazır

Oluşan PKG dosyamızı Fat32 formatlı belleğe atıp PS3 konsolumuza takıp INSTALL PACKAGE FILES sekmesinen yüklüyoruz

NOT: Oyuna ikon resimleri eklemek isterseniz aşağıdaki sıralamayı dikkate alınız

ICON0.PNG Çözünürlüğü 320x176

PIC1.PNG Çözünürlüğü 1024x1024

İyi Eğlenceler

merhaba linki yenileyebilir misiniz