Ps2 Chipsiz ve MMC Kartsız

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde hasso0331 tarafından oluşturulan Ps2 Chipsiz ve MMC Kartsız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,342 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 Chipsiz ve MMC Kartsız
Konbuyu başlatan hasso0331
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sagopakajmer

hasso0331

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2009
2
0
1
66
Merhaba
Makinem daha yeni ve cip taktırmayı dusunmuyorum.Usb maxtor hard disk bağlayacagım ve sorularıma cevap arıyorum.LÜtfen yanıtlarmısınız.?
1-Usb advance ve hd loader programlarını cd ye düşük hızda kayıt ettim fakat ps2 cd leri okumadı.
sebep mc kart olmadığı için olabilirmi?
2-usb hard diskten sadece orjinal oyunlarımı oynarım.?kopya oyunları hard disk e kopyalarsam calışırmı?
3-cipsiz makinada hd loader calışır diye biliyorum dogrumudur.
4-En son care cip taktırırsam görüntü kalitesi bozulur mu.?

gene yazdım bakalım ne olacak:la:

teşekkürler...
hasso0331 isimli Üye şuanda online konumundadır Mesajı Moderatöre bildir Konuyu düzenle/Sil

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Chipsiz makine kopya cd ve dvd okumaz dostum chip taktır bütün sıkıntılarından kurtul

hasso0331

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2009
2
0
1
66
yukarıdaki sorulara cevap verirseniz sevinirim. chip taktırınca sorunların biteceğini orjinalliğin gideceğini iyi biliyorum.. ama sorularımın cevapları lütfen

levent_taka61

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 25, 2008
49
0
6
42
Trabzon
chipsiz ps2 okumaz oyunları 1 chip taktırdıktan sonra istediğin oyunu sorunsuız oynasır ister dvd ister harici hdd fark etmez 2 chipsiz makinada hd loader filan çalışmaz 3 görüntü kalitesi ile ne alakası olduğunu anyacak kadar mantığını kullansan yeter bi fark olmaz görüntüde yani 4 chip olara mars pro 816 hd yi tavsiye ederim khalkedondan sounsuzca taktırabilirsin bende ovar...

sagopakajmer

Erişim Engelli
Kas 27, 2009
26
0
1
cip siz makinede hiç bir şey yapamazsın orjinal oyun oynarsın hd loader cipsizde makinede çalışmaz