Ps2 De Ethernet Slotundan İnternete Girmek

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde (D33P) tarafından oluşturulan Ps2 De Ethernet Slotundan İnternete Girmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,034 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 De Ethernet Slotundan İnternete Girmek
Konbuyu başlatan (D33P)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan doblocuk

(D33P)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2010
295
9
18
Evet arkdaşlar bu nasıl oluyor biraz bahsedermisiniz?

Bump: yorum yokmu

doblocuk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2014
15
2
3
konuyu hortlatmış olacağım :) Ps2'de böyle bir özellik varmı?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
konuyu hortlatmış olacağım :) Ps2'de böyle bir özellik varmı?
Kardeş nette gezinemiyor ama Online oynanabiliyordu. Çoğu kişi denememistir bile bunu ben dahil :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

doblocuk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2014
15
2
3
Kardeş nette gezinemiyor ama Online oynanabiliyordu. Çoğu kişi denememistir bile bunu ben dahil :)

Nette gezinemiyorsak bi işe yaramaz. Örnek olarak Burn Out 3'te multiplayer desteği var ancak mp serverlarının çalıştığını düşünmüyorum. (bi deneyeyim sonucu yazarım.) birde ayarları yapmak için network disc gerekiyormuş sanırım. o olmadan (server varsa) mp ayarı yapamazmıyız?

Elimizdekileri değerlendirirsek bi işe yaramayan bir ethernet portu var. bu porttan bellek vs. birşeyler bağlanabilirmi? veya pcye bağlayarak medya sunucusu olarak kullanabilirmiyiz?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Nette gezinemiyorsak bi işe yaramaz. Örnek olarak Burn Out 3'te multiplayer desteği var ancak mp serverlarının çalıştığını düşünmüyorum. (bi deneyeyim sonucu yazarım.) birde ayarları yapmak için network disc gerekiyormuş sanırım. o olmadan (server varsa) mp ayarı yapamazmıyız?

Elimizdekileri değerlendirirsek bi işe yaramayan bir ethernet portu var. bu porttan bellek vs. birşeyler bağlanabilirmi? veya pcye bağlayarak medya sunucusu olarak kullanabilirmiyiz?
Kardeş ayriyeten network adaptör isminde bir zimbirti gerekli. Dediğin şeyler malesef mümkün değil :(

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Kardeş ayriyeten network adaptör isminde bir zimbirti gerekli. Dediğin şeyler malesef mümkün değil :(

O adaptör fat kasalar için gerekli diye biliyorum slimler kendinden ethernetli olacaktı.

doblocuk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2014
15
2
3

Bendeki slim kasa. Arkasında ethernet portu var. bi işe yaramaması kötü. port yerine usbler 2.0 olsaymış daha iyi olurmuş. 3'ün serverları için bile 2 yıl ömür biçilirken 2 de server kaldığını sanmıyorum.