PS3 EMULATÖR PS2 ISO Oyunlarını PS3 PKG Formatına Çevirme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS2 ISO Oyunlarını PS3 PKG Formatına Çevirme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,080 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS2 ISO Oyunlarını PS3 PKG Formatına Çevirme Rehberi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio_hazard

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
Onu nasıl yapıcam rap dosyasını nerde bulcam kısaca anlatırmısın:tesekkur:
reactPSN ile RAP dosyası nasıl lisanslanır?

flashbelleğin içine exdata klasörünün içine RAP dosyalarını atacaksın. sonra aa diye kullanıcı oluşturup, aa kullanıcısına giriş yapacaksın. ve flashdisk takılı iken ReactPSN'yi çalıştır. PS3 yeniden başlayacaktır, artık aa kullanıcısından çıkıp asıl hesabına giriş yapıp oynayabilirsin oyunu.

bu arada PS2 Classics Placeholder'ı indirince exdata klasörünün içinde RAP dosyası var. 1. sayfayı inceleyin.

ps2classics_GUI_2.rar
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

xxomer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2014
1
0
1
pkg dosyası nasıl geri iso yapılıyor ?????????????????????

sonerr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2011
4
0
1
slm mctuna bunu ben indiremedim bir türlü lütfen yardımcı olurmusunuz bunu nasıl indirebilirim

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,087
22
48
Add Limg Sektor seçilmiyor BENDE SEÇEMEDİM VE OYUNDAKİ İKONLARI DEĞİŞTİREMEDİM

Exenet

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 24, 2016
63
8
8
link patlak varmı indirme yeri elinde program olan paylaşabilirmi aynı şekildemi yapılıyor yine yoksa başka bir güncel versiyon ve çözüm yolu varmı kolay gelsin