PS2 Kalın kasaya 2,5 İnc 160GB HDD bağladım fakat görmüyor.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde trakya tarafından oluşturulan PS2 Kalın kasaya 2,5 İnc 160GB HDD bağladım fakat görmüyor. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,467 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PS2 Kalın kasaya 2,5 İnc 160GB HDD bağladım fakat görmüyor.
Konbuyu başlatan trakya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan trakya

trakya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2009
6
0
1
46
Arkadaşlar yeni HDD aldım fakat incelerden Network adaptöre uyuyyor fakat WinHiiple oyun yüklerken olsun formatlarken olsun çok ağırdı neyse sabrettim oyunları yüklemesini bekledim bu seferde PS2 ye bağladığımda biraz bekledikten sonra boot ekranında HDD ye ulaşılamıyor diye hata msajı verdi. Forumda yeniyim fakat konuya en yakın ilişkideki konuyu bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden emeği geçen herkese saygı ve selam ederim.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,618
113
44
Siteye Git
Hdloader yüklü olmazsa o hata mesajını almaz yasco kardeşim

10 veya 20gb kalın hdd'de bul ve birde onunla dene bakalım sonuç ne olacak

trakya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2009
6
0
1
46
kalın kasa yani 3,5luk hddlerde hiçbir sorun yok mctuna tüm problemi ince hdd e geçerken gördüm fakat ide olsun güç bağlantısı olsun uyum sağlıyor network adaptörle incenin kapasitesi ve rpm i yüksek yani eski hdd 80GB 6400rpm di bu 160GB 7200rpm :s birde winhiip te de sorun yaşamaktayım pc de ik olarak oyunları normalde en fazla 5gblık oyunu 10dk gibi bir sürede yüklerken bu ince hdd de 40dk söz konusu :S ben hdd büyük diye hesab ettim ama makinada tanımayamadı HDloader yükleyecektim fakat onda da hdd yi ps2 görmüyor :S

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,618
113
44
Siteye Git
Yani ince hdd taktığın zaman sorun yaşıyorsun değilmi? Kalın hdd'de sorun yok sanırım

trakya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2009
6
0
1
46
Evet ince kasadan mı yoksa farklı bir uygulamamı var o arada onu bilmiyorum. :S elimde zaten 4 tane çalışan kalın kasa var :S ilk defa birine yüksek kapasiteli almak istedim ide li hddlerinde artık kalınlarından yok :s incesinde de böyle bir problem yaşıyorum.

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,618
113
44
Siteye Git
Ben ince hdd'yi network adaptörü ile hiç kullanmadım ama slim kasa ps2'lere ince hdd takanlarda böyle bir sorun duymadım

Farklı bir uygulamada yok maalesef sorun tamamen hdd'de dostum

trakya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2009
6
0
1
46
çok saol hdd yi değiştirticem olmazsa ya kalın kasa bakıcam yada 2. el çalışan temiz bakıcaz başka bir yol gözükmüyor gibi :S