PS3 EMULATÖR PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45,376 kez görüntülenmiş, 141 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rocknow

psp_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2011
1,606
74
48
sorun 4 fifa street 2 atmak istiyorum ama oyunun çevrilmiş hali 4.573 dev_hdd0 a nasıl atcaz :D

psp_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2011
1,606
74
48
SafeImg ile bölme yapıyorum herhalde olur o zaman

psp_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2011
1,606
74
48
ntfs hdd ile multimandan at
onu denedim de olmadı

Bump: Lisanslama için ReactPSN'yi çalıştırdığınmız halde hala alttaki yazıyı alıyorsanız ReactPSN i açınca R1 e değil L1 e basılı tutun ben öyle yaptım açıkdı

(80029514)
"Bu içeriğe sahip olmanız için sistemi etkinleştirmeniz gerekiyor.

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
onu denedim de olmadı

Bump: Lisanslama için ReactPSN'yi çalıştırdığınmız halde hala alttaki yazıyı alıyorsanız ReactPSN i açınca R1 e değil L1 e basılı tutun ben öyle yaptım açıkdı

(80029514)
"Bu içeriğe sahip olmanız için sistemi etkinleştirmeniz gerekiyor.
Yine çalışmadı aynı hatayı verdi.

Acaba rica etsem nasıl yaptığınızı teker teker yazabilir misiniz. Birşeyi yanlış yapıyorum galiba, o yüzden çalışmıyor.

Örneğin: Soldaki USB'ye mi taktınız? Önce oyunu yükleyip daha sonra mı ReactPSN'yi yaptınız. ReactPSN'yi yaptıktan sonra "aa" olan kullanıcı adı "ReactPSN" oluyor. O kullanıcıdan mı girdiniz oyuna?

Yardımcı olur musunuz, tam olarak nasıl yaptınız?

kaldir

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 30, 2009
76
0
6
Hangi cfw'yi kullanıyorsunuz ?
Rogero 4.30 2.03 kullanıyorum, şuana kadar en az 10 tane oyun lisanslamışımdır hiçbirinde problem olmadı fakat bunda sıkıntı çıktı.Reactpsn'de işlemden önce 12 rif gözüküyordu işlemden sonra 13 rif oldu fakat programa baktığımda satın alan kişiler boş gözüküyor.Girmeye çalıştığımda hata veriyor