PS3 EMULATÖR PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45,376 kez görüntülenmiş, 141 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rocknow

Mavili__

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2010
262
5
18
40
tuna hocam detaylı bir video yada anlatım yaparsan süper olur kafam karıştı

bebeqlesi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2008
296
4
18
1 oyun lisansladım ama başka content ıd denediğimde hata veriyo

Mavili__

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2010
262
5
18
40
giriş dediğimde güncelleme istiyor makine nasıl engellicez bunu 4.31 sgk 5 sürümü yüklü

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,659
113
44
Siteye Git
Arkadaşlar konuya birden fazla oyun için rap ve lisans dosyaları nasıl eklenir ve nasıl pkg yapılır ekleyecektim ama 2 güne kadar PS2 Manager çıkacak ve bunlara gerek kalmayacak

O yüzden bu rehberi yapmayı iptal ettim, eğer pkg formatında kullanmak isteyen arkadaşlarımız olur ise rehberi hazırlayabilirim

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
slm arkadaslar elinizde hangi oyun olursa olsun rap dosyalarını zaten bulamazsınız.bunu sony kendi yayınladığı psn formatlı oyunlarda yayınlıyor.

verilen programın amacıda bu şu an için bir çok oyunu imzalamanız imkansız.bunun için verilen uygulamada analtılan yöntemi uygulayınız.

şöyle örnek vereyim.mesela elinizde street fighter ex 3 vardı bunu uygulamaya göre yaptınız ve oynadınız.bu oyundan sıkıldınız şimdidide başka bir oyunu oynamak istiyorsunuz yöntem aynı.

öncelikle ps3 ünde yüklü olan iso.bin.enc uzantılı dosyayı başka bir yere sakla ve bu seferde oynamak istediğin oyunu bu sekmeye kopyala oldumu .

rap zaten program içinde gömülü geliyor react psn ile rif konumuna getiriyoruz yani açıyoruz.

Bump: 4.31 cfw de şu an için imzalı bir react psn uygulaması yok beklemeniz lazım

Bump: bende şu an 4.40 cfw ye geçtim bende de çalışmıyor merak dan işte bende bekleyeceğim elimde ikitane cihaz var biri dneme tahtası

birinde de rebug 4.30.2 yüklü

Bump: rap isteyen arkadaslar örneğin elinizde başak bir ps2 oyununa ait rap dosyası var bu rap dosyasını başka bir oyunda kullanmak istiyorsunuz.

bunun için elinizdeki oyuna ait id uzantılarını rap dosyası olan oyunun isim uzantıları ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.

deneyin lütfen.

bu arada kmeaw cfw de bu uygulamayı deneyen varmı cevap versin yardımcı olacağım.

şu an rebug 4.30.2 cfw de ex 3 oynuyorum

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,114
23
48
bakalım nasıl bir PS2 Manager çıkacak elimizdei pc mizdeki iso vb formatlı oyunları oynayabilecekmiyiz ve oyunlarda hile yapabilecekmiyiz sabırsızlandım
bu rap de nedir miletin ağzında sakız oldu,tuna millet rapcımı oldu yaw yow :)