Ps2 slim 9000

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde can065 tarafından oluşturulan Ps2 slim 9000 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,031 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 slim 9000
Konbuyu başlatan can065
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Faradrim

can065

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 27, 2012
2
0
1
38

Slm arkadaşalr yenı bir ps2 satın aldım sp2 slım 9000 modelmıs bunun yanında 500 gn usb li harıcı aldım adaptorsuz sımdı benım amacım ps2 de fılmler ızlemek muzıkler dınlemek oyunlar oynamak cd ve dvd ıle ugrasmadan harıcı ıle dırek bunun ıcın mc boot 1.8 programını denedım calısmadı 90000 serılerınde calısmıyormus bana yardımcı olurmusunuz ıstedıkelrı nasıl yapabılırım dedıgım gıbı dvd ve cd cıkar tak ıstemıyorum harıcı hard dıske oyunları fılmelrı muzıklerı yuklemek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tskler

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Malesef dediğin gibi o serilerde FreeMcBoot desteği yok. Tek yöntem Swap Magic dedikleri yöntem bu şekilde USB belleğe attığın ELF dosyalarını açabilirsin. SMS player ile film izleyebilirsin HDD üzerinden. HDD ve USB FAT32 formatında olmalı ayrıca. Dediğim yöntemi denemedim biraz araştırırsan çözüm bulabilirsin.