PS2 Slim Kasa Online Oyun Oynamada Yardım ...

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde Kazama tarafından oluşturulan PS2 Slim Kasa Online Oyun Oynamada Yardım ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,632 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PS2 Slim Kasa Online Oyun Oynamada Yardım ...
Konbuyu başlatan Kazama
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kazama

Kazama

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2009
16
0
1
36
Merhaba.

Elimde yurtdışından gelmiş Pal 77003 model ince kasa PS2 var. Bununla online oyun oynamak için uğraşıyorum, ancak takıldığım yerler var. Üyelik işlemleri kafamı iyice bozdu, kutudan çıkan 14 haneli kodu hangi siteye üye olupta aktif edicem. Bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Site için link arıyorum, ana sitesi dediler ancak UK siteye üye olmama rağmen kodu benden istemedi ???
Saygılar.

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
Kod zaten isteimyor. Elinde internet kablosu var ise elinde online oyunlardan birine online olarak girmeye çalış, senden internet ayarlarını yapmanı isteyecek ve seni ps2 menüsüne gönderecek oradan yapacaksın. Ondan sonra istediğin oyunu online oynayabilceksin.

Kazama

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2009
16
0
1
36
Cihaz pal olduğu için oyunların pal olması gerekiyor ve de dnas için patchlemem lazım sonucları yazicam.

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
Bende patch vs. istememişti, sadece kabloyu takıp online'a girdiğimde ayar yapmamı istemişti... Bende ona göre söyledim.

Kazama

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2009
16
0
1
36
Malum konsolda chip olduğu için mecbur kopya oyunlardan giriyoz onlineye. Chipi kapatmayla ugrasmayacagimiz ve orjinal oynamadığımız için kopya oyunları patcleyip yeniden dvdye çekicez yoksa dnas hatası alırız ayrıca bölge kodlarida sorun yapabildiği için konsolun kodundaki oyunları oynucaz. Dediğim dnas patclememizin sebebi orjinal dnaslari kopya oyunlarinkiyle değiştirmek. Aksi halde yakalanma ve banlanma olanağı var nekadar doru bilemem ama zaten patcleme işlemi olmadan oynayamiyoruz :/