PS3 EMULATÖR PS3 de PS2 Oyunlarını ISO Formatda Oynama Rehberi....

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde dead_space tarafından oluşturulan PS3 de PS2 Oyunlarını ISO Formatda Oynama Rehberi.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,033 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS3 de PS2 Oyunlarını ISO Formatda Oynama Rehberi....
Konbuyu başlatan dead_space
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mavi635

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
hayır arkadaslar ben artık forever rogero cfw diyorum ferhan gibi ama tabiki 3.55 cfw de kmeaw benim için her zamanh olacak

rogero cfw de güzel ama beğenmediğim tek yanı ps3 ün açılış logosunda kocam bir rogero yazısının çıkması bende sizleri özeldim arkadaslar

********-- Post added at 23:54 ********-- Previous post was at 23:53 ********--

ferhan 4 gb dan büyük olanları parçalayıp birleştirmen gerek öncelikle awsome programı ile sitede mevcut bu konu ile alakalı bir paylaşımım var mcps4 de de var

artiz007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2013
6
1
3
46
ya kardeşim benim oyun 4 gb büyük hj-split ile böldüm ama sorun çıkmaz dimi?

********-- Post added 01-11-2013 at 06:39 ********-- Previous post was 31-10-2013 at 18:22 ********--

Arkadaşlar hepinize merhaba, öncelikle çok teşekkürler oldukça ayrıntılı anlatılmış bir konu. Yanlız sizlerden bir konuda yardım istiyorum benim kurmaya çalıştığım oyun singstar turkish party malum bu versiyon sadece Ps2 için var. Ben oyunu forumda anlatılanları uygulayarak Ps3 de açtım. Menüde yada oyunda bir sıkıntı yok yanlız usb mikrafonu bir türlü tanıtamadım. Ps3 de singstar ın diğer versiyonunda mikrafon sorunsuz çalışırken Ps2 emülatörü görmüyor. Lütfen sizlerden yardım istiyorum. Ek bilgi olarak Resctpsn 2.27 yi kurmama rağmen PSN giriş taptığımda system uptade istiyor bu arada sistemim 4.46 rogero şimdiden teşekkürler

tigerspeed

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2011
60
9
8
Bu yöntem ps2 oyunlarını stabil olarak çalıştırıyor mu? Görüntüde sorunda olmayacaksa bende ace combat serisi ve eski god of war için deneyeceğim.Eğer stabil çalıştırıyorsa ps2 yerine ps3 alabilirim 2.el.

ceyhuncinar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2010
46
4
8
Kullandığım CFW Rogero 4.55 MM 4.55 versionu PS2 Classics Placeholder istedi ve bende yazılımları indirerek denedim reactpsn de unknown cfw dedi 3.13 versiyonu indirdim ama kapanıp açılmadı. nerede yanlış yapıyorum açmaya çalıştığım Singstar Turkish Party yardımcı olabilir misiniz ?

soulfinger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 12, 2009
56
7
8
Geçen hafta Slim kasa 320GB'lık konsoluma JB yaptırdım. 4.60 FW'ye sahip olan konsola versiyon düşürülerek son çıkan MC 4.60 CFW ve Multiman'ın son versiyonu olan 4.60 yüklendi. Anladığım kadarı ile bu son versiyon olan MC 4.60 CFW'de React PSN ve PS2 EMülatörü destekli olarak geliyor. Yani içersinde mevcut galiba... yada ben öyle anladım.

Sormak istediğim; bu son CFW'ye sahip olan makinada PS2 iso oyunlarını çalıştırmak için yine de bu adımları uygulamamız gerekiyor mu? Atıyorum PS2 Emülatörünü yine de yüklemeli miyiz?

Şimdiden teşekkürler.

soulfinger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 12, 2009
56
7
8
Geçen hafta Slim kasa 320GB'lık konsoluma JB yaptırdım. 4.60 FW'ye sahip olan konsola versiyon düşürülerek son çıkan MC 4.60 CFW ve Multiman'ın son versiyonu olan 4.60 yüklendi. Anladığım kadarı ile bu son versiyon olan MC 4.60 CFW'de React PSN ve PS2 EMülatörü destekli olarak geliyor. Yani içersinde mevcut galiba... yada ben öyle anladım.

Sormak istediğim; bu son CFW'ye sahip olan makinada PS2 iso oyunlarını çalıştırmak için yine de bu adımları uygulamamız gerekiyor mu? Atıyorum PS2 Emülatörünü yine de yüklemeli miyiz?

Şimdiden teşekkürler.
Bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu acaba?

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Her halukarda benim bildigim gerekli dosyalari yuklemelisin.,
Yada isoyu PKG formatina cevirip ps3 e kurmalisin. Eger PKG formatina cevirirsen reachpsn haricinde baska bir sey yuklemene gerek yok