PS3 CFW + APPS Ps3 orjinal 4.50 nin üstüne versiyon düşürmeden 4.55 mcfw yükleme videolu mutlaka izleyin

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mrisvan tarafından oluşturulan Ps3 orjinal 4.50 nin üstüne versiyon düşürmeden 4.55 mcfw yükleme videolu mutlaka izleyin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,536 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı Ps3 orjinal 4.50 nin üstüne versiyon düşürmeden 4.55 mcfw yükleme videolu mutlaka izleyin
Konbuyu başlatan mrisvan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmet20

popundo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2014
1
0
1
mrisvan kardeş bn multimandan limbo oyununu nasıl açtın onu anlamadım o oyun psn oyunu pkg olarak iniyor ve ana menüye geliyor simgesi yoksa psnn oyunlarını multiman açıyormu ??????

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
mrisvan kardeş bn multimandan limbo oyununu nasıl açtın onu anlamadım o oyun psn oyunu pkg olarak iniyor ve ana menüye geliyor simgesi yoksa psnn oyunlarını multiman açıyormu ??????
Kardeş multimana gerek yok. Ana menüden Instal packages files te kur. Sonra oyna [MENTION=6424]mrisvan[/MENTION] Abi dükkanda ki kapı çok kötü gicirdiyor biraz yağlamak lazım :) Şaka biyana iyi gelişme, makinede açıkta olabilir :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

Son düzenleme:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
şok oldum izlerken :D
Kardeş multimana gerek yok. Ana menüden Instal packages files te kur. Sonra oyna [MENTION=6424]mrisvan[/MENTION] Abi dükkanda ki kapı çok kötü gicirdiyor biraz yağlamak lazım :) Şaka biyana iyi gelişme, makinede açıkta olabilir :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
Şok oluncak birşey yok Tuna abi ve ercan hocam açıklamıştı nedenini

"3000 - 4000 ve 25XX olan bazı 2000 serilerinde mümkün değil şimdilik

Video'da gösterilen model de bazen bu şekilde olabiliyor ama öncesinde patch'leme işlemi yapılması gerekiyor flash ile, patchleme işleminden sonra makine bazen bu şekilde sistemi açabilir genelde hiç açmaz

Patch'leme işleminden sonra makineye CFW atılır, eğer makine patchleme işleminden sonra sistemi açarsa her şey orijinal görünür ama üzerine CFW'yi kabul eder

Belki bu şekilde olmuş olabilir"

egeperformance

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2011
1
1
3
45
Ne yalan yanlış başlık yazıyosun kardeşim. Orj.4,50 olan bir makina ile aynı işlemi yaparsan veri bozuk hatası vs. verir. makinaya baştan cfw atmışsın bizi kandırıyorsun türkiyede bir ilk falan diye. güzelce açıkla ne yaptığını insnlarda aydınlansın. tüm dünya aptal bir sen akıllısın. Birde araya yorum atmışsın dışarıya iş yapmıyorum flan. :D ya komik olma yapamazsın zaten yalan söylediğin o yorumundan belli

Son düzenleme:

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
535
208
43
Siteye Git
Ne yalan yanlış başlık yazıyosun kardeşim. Orj.4,50 olan bir makina ile aynı işlemi yaparsan veri bozuk hatası vs. verir. makinaya baştan cfw atmışsın bizi kandırıyorsun türkiyede bir ilk falan diye. güzelce açıkla ne yaptığını insnlarda aydınlansın. tüm dünya aptal bir sen akıllısın. Birde araya yorum atmışsın dışarıya iş yapmıyorum flan. :D ya komik olma yapamazsın zaten yalan söylediğin o yorumundan belli
habib db 4.50 üstüne yüklüyor orjinale attım diye kandırıyor. bana kalırsa you tubeden para kazanmak amaç. 1000 izleme sonrası gelsin paralar...

OturanBoga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2011
18
0
1
49
Tecrübeli arkadaşlara birşey sormak istiyorum yardımcı olurlarsa sevinirim.

Daha önce Tuna arkadaşa gönderip versiyon düşürdüğü Cfw yüklü makinelerimden birinde müşterim he ne yaptıysa makine açılmıyordu sürekli restore etmeniz gerekli diyordu,X tusuna bastığım zaman kapanıp açılıp tekrar aynı menü geliyordu.

Ps3 açma düğmesine uzun süre basarak girdiğimiz menüden sırasıyla Restore File System,Rebuild Database seçeneklerini sırayla denedim ancak aynı ekran gelmeye devam ettti.

Restore Ps3 system dediğimde format atacağıyla ilgili uyarı geldi ama başka sansım olmadığı için mecburen kabul ettim.

Uzun lafın kısası artık makinem açılıyor ancak menülerde Install Package Files ve Multiman gözükmüyor.

Bu başlıktaki 4,55 cfw yüklemek istediğimde %70 lere kadar geliyor ancak corrupted data diyip hata veriyor.

Versiyonum hala 4,46 gözüküyor,update yapmadan sadece format attığım için makinem hala CFW 4,46 dır yanılıyormuyum?

Install Package Files ı menüye nasıl getireceğim?

Saygılar.