PS3 EMULATÖR PS3 Super Nintendo Emulator

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan PS3 Super Nintendo Emulator başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,770 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı PS3 Super Nintendo Emulator
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zugo

YaZaRuS

Baba_1
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
553
15
18
52
İndirdim, içindeki açıklamalar da süper olmuş...
Bu romlar hem psp'de hem de ps3'te çalışıyor ha??? (Sadece romlar)

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
O romlar her yerde çalışıyor Yazar abi. Hiç değişmeden 15 yıla yakın zamandır kullanılan romlar.

Ben teşekkür ederim asıl. Super Nintendo'nun 4000 e yakın oyunu var. Onların arasından seçmiştim o 115 oyunu. Tabi başka güzel beğendiğiniz oyunlar varsa rom sitelerinden tek tek indirmeniz gerekir. Ama harika RPG leri vardır ve 2 boyutlu oyunlarda Super Nintendo 1 numaradır.

zugo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2008
3
0
1
47
selam arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak cvp yazarsanız sevinirim benim ps 3 şu anda 4.40 versiyonda emulatör oyunları oynamak istiyorum bunlar fba sega ilk çıkan ateri oyunları mame oyunları ateri salonundaki vb bu tür oyunları oynamak istiyorum bildiğim kadarıyla retro diye bir program yüklüyormuşuz bunu yüklemek tüm oyunları çalıştırırmı yoksa ayrı ayrı programlarmı yükleyeceğiz birde aradığım bu oyunları nereden bulabilirim tam binlerce oyun var diyorlar bildiğiniz site varmı tşk ler