PS4 HEN Öğreticiler PS4 4.05 Kırma Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS4 4.05 Kırma Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,770 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 4.05 Kırma Rehberi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emurat

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
716
82
28
43
the last of us remastered 1.06 güncellemesini pkg dosyası olarak yaptım, dün akşam ilk denediğimde ps4 kapandı. Sabah save dosyasını almak istedim ağ ayarlarını eski haline getirdim ama güncelleme istedi bende yeniden oyunu denedim(2 kere denedim) ve oyun çalıştı. Daha önceden hastane kısmında oyun siyah ekranda kalıyordu 1.06 güncellemesi sayesinde oyun çalışıyor. Ama sizde bir sorun yapabilir, ben sorumlu değilim.
last of us kopya olarakmı çalıştırdın kardeşim nasıl yapabildin?

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
Hayır, oyunun orjinali var fakat oyunun 1.06 güncellemesini indirdim(pkg olarak) debug menu üzereinden kurdum.

Burda birileri vieosunu paylaşmış.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

myalcin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2012
157
49
28
Kaynak var mı god of war çıkınca kırılacağına dair?

ali_2435

Erişim Engelli
Ocak 12, 2013
6
0
1
37
Flat_z metodu yakinda aciklayacak artik pkg oyunlari direk kurulabilecek. Tiwiter sayfasi
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
takip edebilirsiniz..

bucalips4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2018
8
0
1
videolu anlatım olmayacakmı? türkçe anlatım ? nasıl yapıldıgına dair

Emurat

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2013
143
37
28
43
Hocam yapan geri çekilip oturuyor kimse bilgi vermiyor. Böyle olursa geniş kitlelere yayılamadan biter çok kalıcı olmaz. Millet yavaş yavaş orjinele alışmış zaten.