PS4 HEN Öğreticiler PS4 4.05 Save Dosyası Yedekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS4 4.05 Save Dosyası Yedekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,521 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 4.05 Save Dosyası Yedekleme
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rsadık

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,616
113
44
Siteye Git

PS4 4.05 versionda oynadığınız oyunların kayıt dosyalarını yedeklemek istediğinizde sizden PSN girişi ister ve yedeklemeyi yapamazsınız

FTP yolu ile oyunlarınızın kayıt dosyalarını yedekleme yapabilirsiniz ve konsolunuzun her hangi bir veri kaybında hdd değişiminde veya bilinmeyen bir neden ile sıfırlama gerektiğinde dosyalarınız silindiği vakit FTP yolu ile yedek dosyalarınızı makineye atarak oyunlarda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

Tarafımca test edilip rehber bu şekilde hazırlanmıştır, yerli yabancı başka yerde yoktur bu anlatım, iki gün sonra başka yerlerde de görürsünüz taklitlerimizden sakının :D

FTP İLE KAYIT DOSYALARINI YEDEKLEME ANLATIMI
Öncelikle konsolunuz ile pc arasında FTP bağlantısı kurunuz

Sonrasında root dizininde bulunan user/home klasörüne giriniz ve karşınıza gelen klasörü bilgisayarına yedekleyiniz, kayıt dosyalarınız bu klasörde bulunmaktadır

Herhan bir sorundan dolayı veya hard disk değişiminden dolayı kayıt dosyalarınız kaybolduğunda yedeklemiş olduğunuz klasörü user/home klasörüne atmalısınız, sonrasında recovery menüden veri tabanını güncellemelisiniz, veri tabanını güncelleme yapmazsanız konsolunuz kayıt dosyalarınızı görmeyecektir

İyi oyunlar dilerim

Erdalcfte

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2018
40
14
8

PS4 4.05 versionda oynadığınız oyunların kayıt dosyalarını yedeklemek istediğinizde sizden PSN girişi ister ve yedeklemeyi yapamazsınız

FTP yolu ile oyunlarınızın kayıt dosyalarını yedekleme yapabilirsiniz ve konsolunuzun her hangi bir veri kaybında hdd değişiminde veya bilinmeyen bir neden ile sıfırlama gerektiğinde dosyalarınız silindiği vakit FTP yolu ile yedek dosyalarınızı makineye atarak oyunlarda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

Tarafımca test edilip rehber bu şekilde hazırlanmıştır, yerli yabancı başka yerde yoktur bu anlatım, iki gün sonra başka yerlerde de görürsünüz taklitlerimizden sakının :D

Sonrasında root dizininde bulunan user/home klasörüne giriniz ve karşınıza gelen klasörü bilgisayarına yedekleyiniz, kayıt dosyalarınız bu klasörde bulunmaktadır

Herhan bir sorundan dolayı veya hard disk değişiminden dolayı kayıt dosyalarınız kaybolduğunda yedeklemiş olduğunuz klasörü user/home klasörüne atmalısınız, sonrasında recovery menüden veri tabanını güncellemelisiniz, veri tabanını güncelleme yapmazsanız konsolunuz kayıt dosyalarınızı görmeyecektir

İyi oyunlar dilerim
Tam tersi elimdeki yedek save dosyasıni nasil yuklerim oyun icine

Erdalcfte

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2018
40
14
8
Save dosyaları başka bir konsoldan alınmış ise yani size ait değil ise sanırım ps4 bu save dosyasını görmez, ps3 te de bu şekildeydi
kırık cihazlarda peki böyle bir şey yok mu Save dosyasını başka bir cihaza atmak ve bunda hata almamak gibi

tigerspeed

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2011
60
9
8
Dediğiniz gibi yapıyorum ancak Filezilla da sürekli bağlantı koptu hatası alıyorum aktarılanlarında birkaçının boyutu düşük görünüyor öte yandan yedeği almama rağmen bir türlü sağlıklı aktarım yapmadım bunu usb ile atmanın bir yolu var mı.Diğer Backup yöntemini biliyorum ancak bu şekilde yedek aldğım için şuan save dosyalarımda olmadığından bunu nasıl geri getirebilirim.

tt203

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
75
12
8
Her defasında hepsini tekrar yapmak mı gerekiyor. Dns falan. Ps3 teki gibi flasa at geri yükle falan yok mu ya da tek bir oyunu yedekleyip geri yükleme yapmak için sadece o oyunu yedeklesek olmuyor mu

Son düzenleme:

rsadık

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 16, 2020
13
0
1

İyi oyunlar dilerim
Merhabalar,
Dediğiniz gibi home dosyası içindeki
Dosyayı tekrar ps4 içine attım. Sınra cihazı kapatıp güvenli moddan veri tabanı oluştur dedim. Bir yükleme ekranından sonra tekrar ps açıldı Ve bu Save dosyaları şöyle dursun yüjlü oyunlar da gitti. Bununla ilgili yardımcı olur musunuz? Nerede yanlış yapıyorum.
Teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz
Merhabalar,
Dediğiniz gibi home dosyası içindeki
Dosyayı tekrar ps4 içine attım. Sınra cihazı kapatıp güvenli moddan veri tabanı oluştur dedim. Bir yükleme ekranından sonra tekrar ps açıldı Ve bu Save dosyaları şöyle dursun yüjlü oyunlar da gitti. Bununla ilgili yardımcı olur musunuz? Nerede yanlış yapıyorum.
Teşekkürler
ım Versiyonu 5.05 bu arada.onu da belirteyim istedim.