PS4 9.0 Usb'siz Kırma Save Hataları Düzeltildi Artık Usb'siz Kırabilirsiniz

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde eeerrrriiik tarafından oluşturulan PS4 9.0 Usb'siz Kırma Save Hataları Düzeltildi Artık Usb'siz Kırabilirsiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,058 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 9.0 Usb'siz Kırma Save Hataları Düzeltildi Artık Usb'siz Kırabilirsiniz
Konbuyu başlatan eeerrrriiik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OneGrandPixel

OneGrandPixel

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
197
43
Uzayda
4 gündür hiçbir sorun yaşamadım. Kernal panik,save hatası,donma bunların hiçbiri olmadı ve çok hızlı kırma yaptı.Sadece ilk gün deneme amaçlı sürekli tekrar başlatıp kırma yaptım. Bugüne kadar ki en stabil hen bu
ps3 hen de kullandım bazen onda bile donuyordu hen yaparken ps4 te sanki cihaz otomatik kırık açılıyor süper bir şey oldu makine :D
Son durum nasıl, halen sorunsuz çalışıyorsa bende geçmeyi düşünüyorum. USB işi yordu artık.

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
197
43
Uzayda
BD Disk ile kırmayı düşündün mü hiç? Çünkü istisnasız hiç takılma yok. 3 saniyede gold hen aktif :) Aklında olsun.
Onu düşündüm hocam ama sürümüm 9.00 olduğu için hem USB hem BD kullanmadan kırma yöntemi varken, stabil olmuşsa onu kurmak istiyorum.

Sürüm 11.00, 12.02 gibi birşey olsaydı BD direk en iyi tercih.

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
197
43
Uzayda
An itibari ile USB ile kırma sisteminden bu sisteme geçmiş bulunmaktayım. İlk 3 işlemin 2'sinde sorun yaşadım. Dedim heralde benim PS4 ile pek uyumlu değil bu. Sonrasında bir sorun yaşamadım. Toplam 5-6 işlem yaptım sorun çıkmadı. FC26 oynuyorum şu aralar, sorunsuz çalışıyor. Diğer oyunlarda vb. bir sorun yaşarsam buraya yazarım. :)

Düzenleme: CE-34878-0 hatası alıyorum ve oyundan atıyor. Oyun Mafia II. Kırma işlemi ile mi ilgili bir durum, daha önce alan var mı bu hatayı?

Son düzenleme:

James_Sunderland

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 26, 2024
210
112
43
PS PRO (ilk çıkan model çok sesli çalışan) 9.00

Daha önce ki GOLDHEN sürümleri arasında ki en stabil çalışanı. Save sorunları çözüldü cidden çok memnunum. Yarın bununla alakalı bir video çekeceğim, paylaşım için çok teşekkür ederim.

Cidden büyük bir sorunu çözdün dostum, bir kez daha teşekkürler...

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
197
43
Uzayda
FC26'da ilk başta yaptığım ayarları kaydetmiştim (USB kısma yöntemi ile). Sonrasında tuş değişikliklerini kaydetmez oldu, her seferinde tekrar tuşları düzenleyip oynuyoruz. Varmı çözebilen?