PS4 OFW PS4 9.00 Recovery Firmware

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde sonkabonka tarafından oluşturulan PS4 9.00 Recovery Firmware başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,251 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PS4 9.00 Recovery Firmware
Konbuyu başlatan sonkabonka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Maho6542

BlackEdition

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2010
139
31
28
Arkadaşlar PS4 ü 9.0'a yükseltmiştim. Hersey yolundaydı oyun vs oynuyordum. Bir ara cihaz kitlendi ve kapatıp açtım. Açılış sırasında usb kablo ile kolu bağlamamı ve işletim sistemini yeniden kurmamı söyledi. Sadece usb kablo ile kolu bağladım ve restart ettim. Cihaz eskisi gibi açıldı. Fakat oyun oynamadan önce kırma işlemini yapınca 1-2 dakika içinde cihaz kapanıyor. 3-5 kez denedim hepsinde sonuç aynı. elimdeki 467mb lık firmware'ı tekrar kuramıyorum. güncelleme ekranında usb deki bu dosyayı görüp güncellemiyor (zaten yüklü olan versiyon oldugu için) 1GB lık recovery firmware'i kursam diskteki oyunlarım uçar mı? yada hen işlemi için yeni bir adres kullansam sonuç değişir mi? şu an
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
adresinden kırma işlemi yapıyorum.

sonkabonka

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2021
53
33
18
Arkadaşlar PS4 ü 9.0'a yükseltmiştim. Hersey yolundaydı oyun vs oynuyordum. Bir ara cihaz kitlendi ve kapatıp açtım. Açılış sırasında usb kablo ile kolu bağlamamı ve işletim sistemini yeniden kurmamı söyledi. Sadece usb kablo ile kolu bağladım ve restart ettim. Cihaz eskisi gibi açıldı. Fakat oyun oynamadan önce kırma işlemini yapınca 1-2 dakika içinde cihaz kapanıyor. 3-5 kez denedim hepsinde sonuç aynı. elimdeki 467mb lık firmware'ı tekrar kuramıyorum. güncelleme ekranında usb deki bu dosyayı görüp güncellemiyor (zaten yüklü olan versiyon oldugu için) 1GB lık recovery firmware'i kursam diskteki oyunlarım uçar mı? yada hen işlemi için yeni bir adres kullansam sonuç değişir mi? şu an
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Selamlar. Cihazınız açılıyorsa işletim sistemini yeniden kurmanız oyunlarınızı etkilemeyecektir. Recovery modda cihazın firmware'ini yeniden kurabilirsiniz.

royali1

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2022
36
11
8
Bana hdd arızalı gibi geldi. Geçmiş olsun

BlackEdition

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2010
139
31
28
Sorun çözüldü. Kırma işlemini yaptığım linki ve browserın belleğini temizledim. Ayrıca usb bellekteki iso tekrar başka bir programla usb ye kayıt ettim. bu şekilde herseyi sıfırdan deneyin şimdi oyunlar sorunsuz açılıyor. ama Recovery modda işletim sistemini yeniden kurmanın oyunlara zarar vermeyeceğini bilmiyordum. bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun

Maho6542

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2024
31
3
8
9.00 yazılımının tam sürümüdür.
Hard disk değişikliği yaptığınızda yüklemeniz gereken sürüm budur.

MD5: 674420f041cb5845aae85928751ccd0e
SHA-1: 0c0fb7c0a4efb7139b1242251a9a0a3de02bb437

Benim ps4 9.00 hdd değiştirince ve bunu yükleyince tekrar 9.00 mı olacak kırık cihaz