Ps4 Blu-ray diski görmüyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde sunsetarmy tarafından oluşturulan Ps4 Blu-ray diski görmüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 79 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 Blu-ray diski görmüyor
Konbuyu başlatan sunsetarmy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mi4ksedat

sunsetarmy

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2026
15
0
1
Selamlar arkadaşlar konu başlığında anlaşıldığı üzere diski bazen görmüyor bazen görse bile goldheni çalıştırmak istediğimde fatal failed -6 hatası vermekte. Hatanın resmini aşağıda var. Çözümü için sizlerden yardım talep ediyorum.

Ekli dosyalar

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,503
56,043
113
44
Siteye Git
Cd görmemesi konsolunuzun gözü ile alakalı olabilir

Failed hatası ise konsolunuzun 12.52 version olması ile alakalı,kırma işlemi her zaman başarılı olmayabilir başarı oranı %80'dir.

sunsetarmy

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2026
15
0
1
Cd görmemesi konsolunuzun gözü ile alakalı olabilir

Failed hatası ise konsolunuzun 12.52 version olması ile alakalı,kırma işlemi her zaman başarılı olmayabilir başarı oranı %80'dir.
cevap için teşekkür ederim. peki kırma için illa disk olmak zorunda mı usb ile kırma işlemi mümkün mü?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,503
56,043
113
44
Siteye Git

mi4ksedat

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2026
11
0
1
bende 12.50 olan bir cihaz var yeni aldım bir arkadaştan 2. el
elimde cd-jb GoldHEN_v2.4b18.7 li disk var
ilk aldığımda cihaz her loader lp ye her tıkladığımda poops success diyordu daha sonra
belki yenide birşeyleri fixlemişlerdir diye GoldHEN_v2.4b18.9 denemek için usb ye koydum
şimdi bazen 3-4 kez fail oluyor
ilk durumda hiç olmuyordu
bence 2.4b18.7 yerine .9 olanı geldiğinde klasörde artık dosya bırakıyor bundan dolayı hata veriyor

Utku92

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2026
19
0
1
Buna hiç gerek yok disk ile jailbreak yapın sonrasında vue jailbreak yapın ve kırın diske gerek kalmıyor. Bendeki versiyon 12.52.