PS4 Yardım Ps4,bluray sorunu ama daha öncekilerden farklı çözüm nedir?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde insan tarafından oluşturulan Ps4,bluray sorunu ama daha öncekilerden farklı çözüm nedir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,519 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4,bluray sorunu ama daha öncekilerden farklı çözüm nedir?
Konbuyu başlatan insan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan insan

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Cihazı alalı 6 ay oldu ve ilk defa bugün şöyle bir sorun oluştu,farklı bir sorun gibi duruyor:

Konsol,cd'yi normal alıyor oyun başlıyor,süresi belli değil bazen 5 bazen 25 bazen de 50 dakika sonra oyundan atıp Ps4 açılış ekranına geçiş yapıyor ve bu arada cd de makineden dışarı çıkıyor,kesinlikle tekrar ittiremiyorsun,giriş adeta tıkanıyor ve sesler geliyor.Konsolu kapatıyorum tekrar açıyorum,cd'yi almamaya devam ediyor.Tekrar kapatıp ancak 5 dakika sonra konsolu açtığımda cd'yi normal alıyor ve yine 5 bazen 25 bazen de 50 dakika sonra ana ekrana atma ve cd'yi dışarı çıkarma olayı tekrarlıyor.
Sizce bu durum geçici mi yoksa tamir gerecek mi?

holydemon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2011
69
16
8
38
Garantisi Varsa Garantiye Ver Yada Kayıtlı Dosyan Yoksa Fabrika Ayarlarına Dön Derim Sürümü güncel Değilse güncelle ihtimalleri dene

abstergo78

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
263
73
43
48
dikkatimi çeken Türkiye de satılanlarda arızalar meydana geliyor,güncelleme ile düzelir mi bilmem ama bir spotçu tanıdığımdan aldığım bilgiye göre ülkemize gelen ps4 ler ingiltere için yapılanlardan değil bildiğin malezya ve arap malı olanlar...ps4 alacaksanız ingiltere den bir tanıdığınıza getirtin sıfır sıkıntı çekin...zaten 1000 lira civarıymış ingiltere de bende oradan getirtecem bi arkadaşa ...

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,362
965
113
40
Dostum cihazın sistem yazılımını ve model numarasını yazarmısın ? ÖRN : CUH-1004A Rev : B01

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Teşekkürler dediklerinizi deneyecem,yine aynı sorun olursa sanırım servise göndermekten başka çare kalmıyor.

hdr72

Erişim Engelli
Ara 26, 2013
1,275
1,618
113
Bazı PS4'ler, Oyun Disklerini Kendiliğinden Çıkartmaya Başladı

Bazı PlayStation 4 kullanıcılarının başına gelmeye başlayan "kendi kendine disk çıkartma" sorunu giderek artmakta. Eğer siz de bu sıkıntıyı yaşayanlardansanız, PlayStation tarafından bu sorun için resmi bir video yayınlandı.

Bu garip sorunun çözümü için, konsolun güç düğmesine 2. 'bip' sesini duyana kadar basmanız ve ardından 30 saniye beklemeniz gerekiyor. Sonrasında konsolu fişten çekip toplamda 3 dakika bekledikten sonra bu sorun gideriliyor. Eğer hala sorun yaşıyorsanız da, servise başvurmanız önerilmekte.

[video=youtube;yU2Z6alUAcI]http://www.youtube.com/watch?v=yU2Z6alUAcI[/video]

kaynak:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Hıdır sağol dostum geçerli bir yönteme benziyor.

Şu an için ilk yöntemi yani fabrika ayarlarına dönmeyi denedim ve konsolu sıfırladıktan sonra 3 kez oynadım şimdiye kadar herhangi bir hata vermedi tekrar hata verirse senin yöntemi denemek için yazıyı kopyaladım.

hdr72

Erişim Engelli
Ara 26, 2013
1,275
1,618
113
ps4 bu tür hatalar vermesi normal çünkü sistem henüz tam olarak stabil değil ileride gelecek updateler ile bu tür sorunlar ortadan kaybolacaktır;)