PS5 Yardım Ps5 Hades açılmama sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ahmtr42 tarafından oluşturulan Ps5 Hades açılmama sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,527 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 Hades açılmama sorunu
Konbuyu başlatan ahmtr42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

ahmtr42

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2020
45
3
8
oyunu exfat, ve dump olarak ppsa03355 sürümünde indirip cihazımın dahili hafızasına attım fakat bir türlü çalıştıramadım
cihazımın sürümü 10.01 ve etahen aio kullanıyorum
kstuff sürümüm 1.6.6 shadowmount ile cihaza tanıtıyorum oyunu fakat nafile ya oyun açılamadı hatası alıyorum ya da kstuff not to blame hatası alıyorum
bilgisi olan abilerimin kardeşlerimin yardımlarına ihtiyacım var

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
373
1,463
93
45
Oyun için şöyle bir not düşülmiş

Not: Oyunu yükledikten sonra çökmeyi önlemek için Trophy Unlocker (uds-trophy-unlocker) veya kstuff lite 1.07'ye ihtiyacınız var.

ahmtr42

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2020
45
3
8
Oyun için şöyle bir not düşülmiş

Not: Oyunu yükledikten sonra çökmeyi önlemek için Trophy Unlocker (uds-trophy-unlocker) veya kstuff lite 1.07'ye ihtiyacınız var.
hocam etahen aio kullandığım için kstuff 1.6.6 olarak otomatik yükleniyor ne yaptımsa yüklememeyi bulamadım. uds truphy unlocker linki varsa seve seve kabul ederim

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
373
1,463
93
45
hocam etahen aio kullandığım için kstuff 1.6.6 olarak otomatik yükleniyor ne yaptımsa yüklememeyi bulamadım. uds truphy unlocker linki varsa seve seve kabul ederim
Dlpsgame’den alıntı yaptım. İndirdiğiniz oyun içerisinde böyle birşey var mı bilmiyorum. Ama şöyle bir tavsiye vereyim bende 10.01’deyim Y2JB de sürekli sorun ysşıyordum şu an WebKit ile Offline kırma çıktı çok daha stabil içerisinde Kstuff Lite 1.07 de var tavsiye ederim. Videoyu adım adım uygulayın sonra tekrar konuşalım.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
194
119
43
Selam

Tuna abinin videosundaki gibi temiz bir kurulum yapın etahen artık sorun çıkarıyor