Ps4 çevrim dışı çift kişilik oyunları nasıl ayarlıyoruz

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde Acskn tarafından oluşturulan Ps4 çevrim dışı çift kişilik oyunları nasıl ayarlıyoruz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 693 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı Ps4 çevrim dışı çift kişilik oyunları nasıl ayarlıyoruz
Konbuyu başlatan Acskn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vusbala

Acskn

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2024
1
0
1
Selamün aleyküm yeni aldı konsolu çevrim dışı iki kişilik oyun oynamak istiyorum fakat sıfır bilgi şu işi kısaca anlatabilirseniz memnun olurum
Oyunların iki kişilik olduğunu ve çevrim dışı oynanabileceiğinş nasıl anlatım ve konsaldan ayar yapmam gerekiyormu mesala

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
288
406
63
as her oyun 2 kişilik değil bazı oyunlar 2-4 kişilik olabiliyor youtube a ps4 offline split screen offline multiplayer games yazarsan oyunları görürsün.

Baymauro

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2025
39
1
6
arkadaşlar 2 kişi pes oynamak istiyorum ama network ayarlarına yönlendiriyor. Çevrimdışı 2 kişi aynı anda nasıl oynayabiliyoruz? Yardımcı olmanızı rica ediyorum

Vusbala

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 5, 2026
24
1
3
arkadaşlar 2 kişi pes oynamak istiyorum ama network ayarlarına yönlendiriyor. Çevrimdışı 2 kişi aynı anda nasıl oynayabiliyoruz? Yardımcı olmanızı rica ediyorum
İkiniz de aynı user üzerinden giriş yapmayınız. Örneğin sen user 1 seçtin, diğer kol ile bağlanan user 2 hesabını seçsin. Bu isimler sizde farklı olabilir.