PS4 Yardım PS4 Diğer klasörüm 423 gb yer kaplıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde rammercan tarafından oluşturulan PS4 Diğer klasörüm 423 gb yer kaplıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 54 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 Diğer klasörüm 423 gb yer kaplıyor
Konbuyu başlatan rammercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rammercan

rammercan

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 7, 2020
263
38
28
Merhaba arkadaşlar PlayStation 4'üm de diğer klasörü 423 GB yer kaplıyor bunun ne olduğunu bilmiyorum nasıl silebilirim kırık PlayStation 4'üm sizde kaç gb burası

Ekli dosyalar

cafein555

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
479
155
43
indirilenler kısmındaki kalıntıları silin düzelicektir.

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
244
100
43
42
Bu durum yarım kalan indirme ve kopyalamalardan kaynaklı olabilir. Kırık PS4'üm yok ama dosya yöneticisinden data klasörü içindeki klasörlere bak derim; artık ya da yarım kalan pkg dosyaları ya da silinmiş oyunlardan kalan artık dosyalar olabilir.

rammercan

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 7, 2020
263
38
28
Ana ekranda oyunlarınınız gözüküyormu?
Bildirimleri, indirilenleri herseyi sildim aynı nedense Bi ara yanlıllıkla veritabanını onarmıstım ana ekrandan oyunlar silinmişti itemzflow ile görünmeyen oyunları yerine getirmiştim bi ara ozaman dikkatimi cekmedi simdi gördüm diğer klasörünü dosya yöneticisi uygulama kurdum bakacam heralde pkg falan kopyaladı kurarken onlar görünüyor

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,632
59,852
113
Bildirimleri, indirilenleri herseyi sildim aynı nedense Bi ara yanlıllıkla veritabanını onarmıstım ana ekrandan oyunlar silinmişti itemzflow ile görünmeyen oyunları yerine getirmiştim bi ara ozaman dikkatimi cekmedi simdi gördüm diğer klasörünü dosya yöneticisi uygulama kurdum bakacam heralde pkg falan kopyaladı kurarken onlar görünüyor
Kafayı yiyor bazen, normaldir.

Depolama alanında ne kadar yer kapladığı yazar