Merhaba arkadaşlar PlayStation 4'üm de diğer klasörü 423 GB yer kaplıyor bunun ne olduğunu bilmiyorum nasıl silebilirim kırık PlayStation 4'üm sizde kaç gb burası
Bu durum yarım kalan indirme ve kopyalamalardan kaynaklı olabilir. Kırık PS4'üm yok ama dosya yöneticisinden data klasörü içindeki klasörlere bak derim; artık ya da yarım kalan pkg dosyaları ya da silinmiş oyunlardan kalan artık dosyalar olabilir.
Bildirimleri, indirilenleri herseyi sildim aynı nedense Bi ara yanlıllıkla veritabanını onarmıstım ana ekrandan oyunlar silinmişti itemzflow ile görünmeyen oyunları yerine getirmiştim bi ara ozaman dikkatimi cekmedi simdi gördüm diğer klasörünü dosya yöneticisi uygulama kurdum bakacam heralde pkg falan kopyaladı kurarken onlar görünüyor
Bildirimleri, indirilenleri herseyi sildim aynı nedense Bi ara yanlıllıkla veritabanını onarmıstım ana ekrandan oyunlar silinmişti itemzflow ile görünmeyen oyunları yerine getirmiştim bi ara ozaman dikkatimi cekmedi simdi gördüm diğer klasörünü dosya yöneticisi uygulama kurdum bakacam heralde pkg falan kopyaladı kurarken onlar görünüyor