İstanbullu444 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 10, 2025 82 4 8 Salı saat 2:03 PM'de #1 sürümüm 12.52 save dosyaları siliniyor ben artık cd den kurtulup vue ile kırmayı düşünüyorum cd stabil bana göre 12.52 niye böyle siliyor bi kaç gündür açmadım şimdi açıp baktığımda silinmiş. Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Salı saat 4:00 PM'de @hako destek bekliyorum Son düzenleme: Salı saat 4:00 PM'de
sürümüm 12.52 save dosyaları siliniyor ben artık cd den kurtulup vue ile kırmayı düşünüyorum cd stabil bana göre 12.52 niye böyle siliyor bi kaç gündür açmadım şimdi açıp baktığımda silinmiş. Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Salı saat 4:00 PM'de @hako destek bekliyorum
Sayqho FORUM ADMİNİ Yönetici Forum Admini Eki 27, 2012 4,605 14,221 113 Pro Oyun Salonu / Zonguldak Siteye Git Salı saat 7:31 PM'de #2 @mctuna 'nın bir cevabında bu sorunun kullandığınız diskten kaynaklandığını okumuştum. Vue ile kırabilirsiniz ama en son vue internet bağlantısı olmadan çalışmıyordu.
@mctuna 'nın bir cevabında bu sorunun kullandığınız diskten kaynaklandığını okumuştum. Vue ile kırabilirsiniz ama en son vue internet bağlantısı olmadan çalışmıyordu.
İstanbullu444 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 10, 2025 82 4 8 Salı saat 8:50 PM'de #3 Sayqho' Alıntı: @mctuna 'nın bir cevabında bu sorunun kullandığınız diskten kaynaklandığını okumuştum. Vue ile kırabilirsiniz ama en son vue internet bağlantısı olmadan çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla ... acaba cdler sürekli mi böyle yapıyo vue mi kullansam bilemedim.
Sayqho' Alıntı: @mctuna 'nın bir cevabında bu sorunun kullandığınız diskten kaynaklandığını okumuştum. Vue ile kırabilirsiniz ama en son vue internet bağlantısı olmadan çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla ... acaba cdler sürekli mi böyle yapıyo vue mi kullansam bilemedim.
Sayqho FORUM ADMİNİ Yönetici Forum Admini Eki 27, 2012 4,605 14,221 113 Pro Oyun Salonu / Zonguldak Siteye Git Salı saat 9:43 PM'de #4 İstanbullu444' Alıntı: acaba cdler sürekli mi böyle yapıyo vue mi kullansam bilemedim. Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen eski versiyon cd sahibisiniz, tuna ile iletişime geçin sorunsuz cd temin edin. Yada dediğiniz gibi vue kullanabilirsiniz.
İstanbullu444' Alıntı: acaba cdler sürekli mi böyle yapıyo vue mi kullansam bilemedim. Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen eski versiyon cd sahibisiniz, tuna ile iletişime geçin sorunsuz cd temin edin. Yada dediğiniz gibi vue kullanabilirsiniz.
İstanbullu444 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 10, 2025 82 4 8 Salı saat 11:18 PM'de #5 Sayqho' Alıntı: Muhtemelen eski versiyon cd sahibisiniz, tuna ile iletişime geçin sorunsuz cd temin edin. Yada dediğiniz gibi vue kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Zaten cd yeni aldım ben eski değil ya başka bişi var yada bilemiyorum
Sayqho' Alıntı: Muhtemelen eski versiyon cd sahibisiniz, tuna ile iletişime geçin sorunsuz cd temin edin. Yada dediğiniz gibi vue kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Zaten cd yeni aldım ben eski değil ya başka bişi var yada bilemiyorum