PS4 Yardım PS4 temizliği hakkında yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde selim4wd tarafından oluşturulan PS4 temizliği hakkında yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 69 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 temizliği hakkında yardım
Konbuyu başlatan selim4wd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan onrkygsz

selim4wd

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 22, 2026
6
0
1
Cuh-1200 serisi ps4 fat var elimde 2018den beri bende ve içi hiç açılmadı açsam kendim temizliğini ve macun yenilemesini yapabilir miyim, zor olur diyorsanız ne kadara yaparlar bunu tahmininiz varsa söylerseniz çok sevinirim

onrkygsz

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2022
31
4
8
Böyle konulara yatkınlığın var mı? Benim elim yatkın bu tarz işlere(Bu tarz işlerde çalışmışlığım yok sadece hobi) youtubedan video izleyerek yaptım. Sadece bolca vida çıkıyor yaparken her katmandaki vidaları ayrı ayrı gruplarsan hatta belki video çekersen senin için toplarken daha kolay olacaktır. Bir de macun konusunda ben chatgptnin önerdiği en iyi macundan aldım güya fakat macun çok koyuydu. Sürerken baya zorlandım yüzeye tutunmadı oyun hamuru gibiydi çünkü. En son X şeklinde çektim macunu üstüne zaten plaka gelince her tarafa yaydı. Youtube da çok temiz videolar var bu konuda. İzleyerek yapabilirsin elin hafif yatkınsaz