PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 73,426 kez görüntülenmiş, 1,705 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

furkancetinkol

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
103
19
18
hicbirsey indirmen gerekmiyor rehber tam yazilanlari uygula yeterli ana sayfada yaziyor oyun yukleme islemi itemzflow onermiyorum son surum FW'lerde hocam
Anladım , peki ikinci secenek ise dahili hard diske oyun yukleme PS5 ana dizinindeki data klasoru icine homebrew adinda bir klasor acip oyunlari icine atiyoruz. Burayı tam anlayamadım ps5 ana dizinine nasıl ulaşıcaz tam olarak nerden yani ?

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
118
53
28
E ben gene 2. Defa da denedim gene kernel panic yedim , becerebilen var mı ya bende niye olmuyor bu :D
Dosyayı gönderdikten sonra ekranda çıkan 50 dk yazısının üzerinde 30 ile başlayan 4 tane numara var bunlar nedir

Mesela ben kırarken 32 33 diye ya da 33 34 diye başlıyor
Eğer 35 ile başlarsa kırmanın başarısız olması olabiliyor, bu yüzden konsolda youtube açtıktan sonra 2 3 dk bekliyorum sonra p2jb dosyasını gönderiyorum

Bu arada hermes link i android telefon var ise kendi uygulamasını telefona indirip pc olmadan da dosya yollarsınız

Ayrıca ben autolad yaptım ilke payload manageri yolluyorum sonra kendisi kırıyor

Autoload sıralamam da önce shadowmount sonra kstuff ftpsrv ve websvr şeklinde diğerleri isteğinize kalmış

Sırf ps5 ten kayıt yapayım diye capture card aldım ama fırsat bulup düzgün çekim yapamadım

Bu arada kırılma işleminde kronometre tuttum genelde 47 ile 48. Dk arasında kırılıyor cihaz

furkancetinkol

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
103
19
18
Dosyayı gönderdikten sonra ekranda çıkan 50 dk yazısının üzerinde 30 ile başlayan 4 tane numara var bunlar nedir

Mesela ben kırarken 32 33 diye ya da 33 34 diye başlıyor
Eğer 35 ile başlarsa kırmanın başarısız olması olabiliyor, bu yüzden konsolda youtube açtıktan sonra 2 3 dk bekliyorum sonra p2jb dosyasını gönderiyorum

Bu arada hermes link i android telefon var ise kendi uygulamasını telefona indirip pc olmadan da dosya yollarsınız

Ayrıca ben autolad yaptım ilke payload manageri yolluyorum sonra kendisi kırıyor

Autoload sıralamam da önce shadowmount sonra kstuff ftpsrv ve websvr şeklinde diğerleri isteğinize kalmış

Sırf ps5 ten kayıt yapayım diye capture card aldım ama fırsat bulup düzgün çekim yapamadım

Bu arada kırılma işleminde kronometre tuttum genelde 47 ile 48. Dk arasında kırılıyor cihaz
şimdi senin dediğin youtube açtım 2-3 dakika bekleyerek işlemi tekrar deniyorum sonucu yazıcam kral