PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 73,426 kez görüntülenmiş, 1,705 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
459
165
43
şimdi senin dediğin youtube açtım 2-3 dakika bekleyerek işlemi tekrar deniyorum sonucu yazıcam kral
Bende YouTube ile yapıyorum 12.40 sürüm
Ben genelde YouTube açmadan interneti kapatıp YouTube açınca örs benim 29-31 aralığı çıkıyor internet açıkken bu sayı 34 üstü hep interneti kapatıp deneyiniz derim

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
55
10
8
Herseyin yolunda olmasi guzel oyunlarin tadini cikarin :)
Sağolun henüz kırmadım ancak rehberi izleyerek işlemi anladim teşekkür ederim müsait olunca direk kırmayı düşünüyorum 😄En sonda interneti kapatma yöntemini deneyeceğim bende kırarken
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

@babacandır verdigin bilgiyi ana sayfaya ekledim diger arkadaslarda yararlansin
Hocam birde şeyi soracaktım autoloaderle mi kırmak mantıklı yoksa videolardaki gibi p2jb ile kstuffu uygulamadan göndermek mi

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,237
113
40
Sağolun henüz kırmadım ancak rehberi izleyerek işlemi anladim teşekkür ederim müsait olunca direk kırmayı düşünüyorum 😄En sonda interneti kapatma yöntemini deneyeceğim bende kırarken

Hocam birde şeyi soracaktım autoloaderle mi kırmak mantıklı yoksa videolardaki gibi p2jb ile kstuffu uygulamadan göndermek mi
Aslinda P2JB bilen kisiler bu degeri bilirler ama bizde bunu dusunemedik rehbere eklemeyi cok fazla insana yardimci olurken gozumuzden kacmis neyse herseyin yolunda olmasi guzel, bu arada herkese iyi geceler diliyorum arkadaslar benden bu gunluk bu kadar

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,237
113
40

autoloader en iyisi