PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76,360 kez görüntülenmiş, 1,783 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tuna1993

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
903
439
63
Hayır USB’de gerekmiyor bir kere tüm sistemi kurduktan sonra yapman gereken tek şey her açılışta sadece youtube’a basmak
Pcde gerekmiyor sanırsam değil mi p2jb.js ve kstuff.elf bir kere yolladıktan sonra acaba hazır backup paylaşılma imkanı olur mu bunların hepsi yapılmış ya da yapıp da backup paylaşma imkanı olan var mı 12.40 sürümü için

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
121
28
28
Pcde gerekmiyor sanırsam değil mi p2jb.js ve kstuff.elf bir kere yolladıktan sonra acaba hazır backup paylaşılma imkanı olur mu bunların hepsi yapılmış ya da yapıp da backup paylaşma imkanı olan var mı 12.40 sürümü için
hayır gerekmiyor arkadaşlar tüm uğraş sadece 1 kereye mahsus usb'de gerekmiyor bu autoloader'i bir kere ayarladıktan sonra sadece konsolunuzu açıp youtube tuşuna basıyorsunuz

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
903
439
63
hayır gerekmiyor arkadaşlar tüm uğraş sadece 1 kereye mahsus usb'de gerekmiyor bu autoloader'i bir kere ayarladıktan sonra sadece konsolunuzu açıp youtube tuşuna basıyorsunuz
Birde etahen yok kstuff yüklenince debug menü geliyor mu oyunları usbden itemzflow ile mi kopyalıyorsunuz yoksa psxplorer ile mi gerçi itemzflow üst sürümlere desteği yok deniyordu psxplorer ile de oyun dosyaları eksik atıyordu

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
121
28
28
Birde etahen yok kstuff yüklenince debug menü geliyor mu oyunları usbden itemzflow ile mi kopyalıyorsunuz yoksa psxplorer ile mi gerçi itemzflow üst sürümlere desteği yok deniyordu psxplorer ile de oyun dosyaları eksik atıyordu
dostum itemzflow kullanmıyorum ben,byercan kullanmayı önermemişti.PS5 Oyunlarını psxlorer kullanarak dahili hafızaya atıp çalıştırdım.Debug menü dediğin youtube'dan kırma işlemi bitince ve kstuff gönderince geliyor da debug menü'den anladıgım kadarıyla sadece ps4 pkg oyunlar kurulabiliyor

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
63
10
8
dostum itemzflow kullanmıyorum ben,byercan kullanmayı önermemişti.PS5 Oyunlarını psxlorer kullanarak dahili hafızaya atıp çalıştırdım.Debug menü dediğin youtube'dan kırma işlemi bitince ve kstuff gönderince geliyor da debug menü'den anladıgım kadarıyla sadece ps4 pkg oyunlar kurulabiliyor
Hocam autoloaderle mı kirdiniz siz normalmi birde hangi kstuffu kullandınız
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
121
28
28
dostum şöyle ben her şeyi bu sayfanın 1. sayfasında yer alan rehber ile yaptım, bir defaya mahsus bilgisayardan gönderdim dosyaları cihaz kırıldı daha sonra kstuff ve shadowmount gönderdim , akabinde rehberin devamında yer alan auto-loader'ı ayarladım şu an her şey otomatik oldu ne pc'ye ihtiyacım var ne de usb'ye sadece konsolu acıp youtube'a giriyorum

ben yapıyorum tepki yok 2.cye yapıyorum kernel panic atıyor.
p2jb.js'yi gönderdin 50 dakika bekledin cihaz kırıldı, dualsense'den ps tuşuna basıp kendini ana menüye at, kstuff.elf'i ana menüdeyken gönder kernel panic almayacaksın bir daha :D dene gör

Noxeble

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2009
29
4
3
dostum şöyle ben her şeyi bu sayfanın 1. sayfasında yer alan rehber ile yaptım, bir defaya mahsus bilgisayardan gönderdim dosyaları cihaz kırıldı daha sonra kstuff ve shadowmount gönderdim , akabinde rehberin devamında yer alan auto-loader'ı ayarladım şu an her şey otomatik oldu ne pc'ye ihtiyacım var ne de usb'ye sadece konsolu acıp youtube'a giriyorum
keşke adam akıllı a'dan z'ye bi rehber olsa parça parça videoya bakıyorum bi buraya bakıyorum detaylı resimli anlatım olsa çok güzel olurdu foruma yakışır şekilde.

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
102
33
28
İnternet kapalıyken otomatik yapıyor auto-loader ile . Yoksa dns li internete bağlanmak şart mı

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
121
28
28
keşke adam akıllı a'dan z'ye bi rehber olsa parça parça videoya bakıyorum bi buraya bakıyorum detaylı resimli anlatım olsa çok güzel olurdu foruma yakışır şekilde.
kanka, aslında her şey 1.sayfadaki rehberde yazıyor inan her şey :D ben de ilk kırmaya çalışırken biraz zorlandım okuduğumu anlamakta ama acele etmeden adımları teker teker uygula kıracaksın,hata alırsan da yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz

İnternet kapalıyken otomatik yapıyor auto-loader ile . Yoksa dns li internete bağlanmak şart mı
denemedim şahsen