PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76,360 kez görüntülenmiş, 1,783 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tuna1993

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
63
10
8
solda yazi cikar debug message kstuff lite diye
Hocam kırdıktan sonra rehberdeki autoloaderle uğraşmasam olmaz mı?Birde anladığım kadarıyla cihazı hiç kapatamayacagiz kapatınca gidiyormus herhalde
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

solda yazi cikar debug message kstuff lite diye
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bunun hakkındada bilgi verirseniz hocam

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
121
28
28
Hocam kırdıktan sonra rehberdeki autoloaderle uğraşmasam olmaz mı?Birde anladığım kadarıyla cihazı hiç kapatamayacagiz kapatınca gidiyormus herhalde

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bunun hakkındada bilgi verirseniz hocam
rehberdeki auto-loader'la sadece 1 kere uğraşıp cihazını otomatik moda almış oluyorsun sadece 1 defaya mahsus, ama ben her seferinde tek tek pc'den gönderirim dersen o da olur bence dimi ercan hocam

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
63
10
8
şöyle ki, cihazı komple kapatıp tekrar bi jb yapıyorsun 50 dakika muhabbeti işte.50 dakika bittiğinde o payload manager menüsünü görüceksin zaten
Hocam oyun oynadıktan sonra cihazı kapatıyor musunuz dinlenme moduna mı alıyorsunuz malum her jailbreak 50 dakika sürüyor sanırım

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
63
10
8
Kapatıyorum ben arada, tekrar jb yapılıyor sonuçta 50 dakika bekliyorum. Bu 50 dk’yı ortadan kaldıran cd ile kırma 12.70’e gelir mi acaba
Anladım autoloaderde sadece kendin portla göndermeye kolaylık sağlıyor.Kapatinca jailbreak gidiyor ve oynamakta olduğunuz oyunlar ve saveler de mı gidiyor kapaninca?

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
67
2
8
40
peki şimdi bişey soracam benim makınam 10:20 pro onu 12.70 yapıyımı tm işlemleri 10 .20 üstünden yapıyımı nedersiniz ona göre ilerlicemde

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
903
439
63
peki şimdi bişey soracam benim makınam 10:20 pro onu 12.70 yapıyımı tm işlemleri 10 .20 üstünden yapıyımı nedersiniz ona göre ilerlicemde
Hayır güncelleme yapmanıza gerek yok ve yapmayın da belki ileri 10.20 sürüme daha kolay jb gelir ne kadar düşükte bekletirseniz cihazı o kadar iyi yüksek sürüme çıktıkça açıklar kapatılıyor çünkü güncellemeyle

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
67
2
8
40
teşekürler

peki acaba bende 1 tb ssd var onu makınaya taksam sorun olurmu napmam lazı yada çalışirmı birşey yapmadan