PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 73,426 kez görüntülenmiş, 1,705 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,237
113
40
Star Wars oyununun kodlarını blu ray disk imajına taşınabildiğinden bahsediliyor yani disk üzerinden kırılacağını söylüyor
Böyle olursa değişen birşey yok sıfır cihazların hiçbiri yine kırılmaz.
dostum alası yok bu tamamen kernel exploit 12.40 kadar Y2JB veya NHack üzerinden tetiklenebilir diğer sürümlerde Star Wars veya farklı bir userland ile tetiklenir. P2JB hayırlı olsun.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,237
113
40
Arkadaşlar 12.40 sürümde PS5 Slim Diskli sürüm cihazım var. Daha önce PSN bağlı şekilde uzun süre kullandım ve yakın zamanda güncellemeleri kapattım ve offline moda aldım. Hiç disk tarafını kullanmadım. Bunun aktif olup olmadığını nasıl anlarım?
Senin disk sürücün eşleşmiştir. Zaten otomatik yap diyor.

hasan2741

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 23, 2021
79
41
18
Senin disk sürücün eşleşmiştir. Zaten otomatik yap diyor.
Bilgi için teşekkürler🖐
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

²
dostum alası yok bu tamamen kernel exploit 12.40 kadar Y2JB veya NHack üzerinden tetiklenebilir diğer sürümlerde Star Wars veya farklı bir userland ile tetiklenir. P2JB hayırlı olsun.
12.40 sürümü buna dahil mi hocam? Zira SWRR mevcut değil konsolumda.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,237
113
40
Bilgi için teşekkürler🖐
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

²

12.40 sürümü buna dahil mi hocam? Zira SWRR mevcut değil konsolumda.
Star Wars şart değil ama bu exploit öyle bilinenler kadar hızlı değil tetiklenmesi çok uzun sürüyor. P2JB (Patience to Jailbreak) isminden anlaşılacağı gibi başlattığınızda belleği doldurmaya başlıyor ortalama 3 saat sürebilir diyor zecoxao :) sonra cihaz bellek sızıntısı yapıyor ve root yetkisi veriyor kullanıcıya, yani tetiklendikten sonra FTP ile bağlanıp BDJB yaması yaparak BDJB kullanmak daha mantıklı :) Yani disk sürücülü konsollar daha avantajlı bana sorarsan şu an. Biraz bekleyelim stable sürüm nasıl olacak. eğer bu teori doğru çıkarsa mctuna @mctuna 'dan BluRay disk temin ederiz.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,237
113
40
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Netflix N-Hack ile portlamaya başlamışlar bile biraz zaman alıcak, beklemedeyiz. :)

hasan2741

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 23, 2021
79
41
18
Herşey çok hızlı gelişiyor. Açıkcası 2026 içerisinde hiç umudum yoktu, mutlu etti süreç beni

dneck

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2024
37
9
8
Bir konsol'un jailbreak yapılması yeni gelecek olan konsolun habercisi değildir. Ben Playstation 5 'i uzun zamandır kullanıyorum ve 2 adet cihazım var bir tanesi Fat 825Gb diğeri ise 1tb ilk aldığım yıldan bu yana ps5 4.XX frimware kadar oyun oynanabilecek bir konsol değildi çünki hayli hazırda Ps 4 o ihtiyacı karşılıyordu. Şuan Playstation 5 Resident Evil Req gibi yeni oyunlarla daha canlı daha ihtişamlı bir döneme girecek'ki Gta 6'nın çıkması Ps 5 'de satış rekoru kırdıracaktır.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,237
113
40
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Açıklama geldi, dediğim gibi Y2JB ve N-hack Netflix 12.40 kadar kullanılıyor. Eğer lua oyununa sahipseniz buna DEMO oyunlarda olur 12.70'e kadar kullanabilirsiniz. Yarpe exploiti ile yine 12.70 kadar, Dijital Star Wars var ise yine 12.70'e kadar.

ÖNEMLİ :
Cihazınız 12.00 FW veya daha altıysa Digital Sürüm kullanıcıları için yazıyorum Y2JB ile Poopsploit kullanabilirsiniz. Yani Star Wars ihtiyacı yok.

Bu arada 12.00 üstü kullanıcılar hiç dert etmesin PS5 KSTUFF ile sorunsuz dinlenme moduna giriyor etaHEN kullanmazsanız hiçbir sorun yaratmıyor ben 1 ay hiç yeniden JB yapmadan kullandım :)

dneck

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2024
37
9
8
Malessef Y2JB yakın diyemeyiz Y2JB 10.01 kadar frimware jailbreak yapabiliyor daha üst frimwareleri jailbreak yapamaz çünki üst versiyonlarda bu splash.html açığı kapatıldı.