PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76,360 kez görüntülenmiş, 1,783 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tuna1993

Mpy12

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2025
50
13
8
Doğru mu anlıyorum. Bir kere JB yaptıktan sonra artık her kapa aç sonrası sadece youtube başlatıp beklemek yetiyor mu? Sanırım hazırlanan USB bellek de cihaza takılı olmalı.

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
121
28
28
Doğru mu anlıyorum. Bir kere JB yaptıktan sonra artık her kapa aç sonrası sadece youtube başlatıp beklemek yetiyor mu? Sanırım hazırlanan USB bellek de cihaza takılı olmalı.
Hayır USB’de gerekmiyor bir kere tüm sistemi kurduktan sonra yapman gereken tek şey her açılışta sadece youtube’a basmak

Noxeble

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2009
29
4
3
JB yaptım fakat herhangi bir elf dosyası gönderilmiyor netcat ile ps5'te uyarı veriyor sadece java dosyaları kabul edilir diye.

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
67
2
8
40
bendede oyle ayı şekilde dosyayı atamıyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

elf dosyasını yoluyamıyoruz

Son düzenleme:

Noxeble

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2009
29
4
3
bendede oyle ayı şekilde dosyayı atamıyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

elf dosyasını yoluyamıyoruz
tekrar deniyorum ben şuan 1 saat daha bekliyorum muhtemelen portu değiştirmemiz gerekiyor elf atmamız için. 50000 olan portu 9021 olarak ayarlayıp kstuff yüklenmesi gerek herhalde onu bekliyorum şuan.

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
63
10
8
Ben türkçe yamayı klasörlü oyuna uyguladıktan sonra onu nasıl exfat haline çevireceğimi tam anlayamadım bilgi verebilir misiniz detaylı size zahmet
Hocam siz Autoloaderle mı kirdiniz yoksa normal mi.Birde hangi kstuffu kullandınız sayfa 173 son mesaj bakarmisiniz kstuff 1.05 in stabil olmadığını söylemiş arkadaş