PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76,701 kez görüntülenmiş, 1,790 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
905
440
63
teşekürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

peki acaba bende 1 tb ssd var onu makınaya taksam sorun olurmu napmam lazı yada çalışirmı birşey yapmadan
Ssd exfat olarak pcde güncelleyip oyunları onu içine atın ister ps5 taşımadan ssd üzerinde oynayın ister haricideki oyunu ps5 kendi ssd taşıyarak oynayabilirsiniz

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
69
2
8
40
makınaya takılan ssd var onu kulanabiliyormuyuz m2 ssd makınanın içindeki yuvaya takılan bide makına uyku modunda kalırsa sanırım sorun olmuyor jail brek gitmiyor değilmi

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
905
440
63
makınaya takılan ssd var onu kulanabiliyormuyuz m2 ssd makınanın içindeki yuvaya takılan bide makına uyku modunda kalırsa sanırım sorun olmuyor jail brek gitmiyor değilmi
Makinenin kendi hafızasını kullanabiliyorsun tabi ps4 oyunlar direk ona kuruyor ps5 oyunları taşıman gerekiyor ps4 hepsi ps5 oyunların da çoğu dahiliyede çalışıyor birde m2 ssd yeri var m2 gen4 destekli ssd alıp kullanabilirsin tabi

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
102
33
28
Ghost of yotei indirmek istedim yaklaşık 700 mb boyutunda PPSA26344.exfat isimli winrar indirdi . Oyunu nasıl indiricem

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
905
440
63
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu autoloader dahil edilmiş yedek mi bana öyle geldi eğer öyleyse uğraşmadan direk kırma işlemi yapılabilir bi bakabilir misin? byercanx @byercanx

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
373
81
28
ben de slim ps5 vardı. 2 tb hafızalı diye ps5 pro almıştım. slim i sattım.
ama bende kırık ps4 olduğu için ps5 pro yu kurup kullanamadım. 11.00 sürümde.
öğrenmek istediğim: hafıza ile uğraşmayayım diye ps5 pro almıştım. ama ps5 harici ssd istiyor . pro almamın bir artısı olmadı bu durumda.
şimdi ps5 de ps5 oyunlarının yüzde kaçı dahili hafızayı istiyor? bunu bilen var mı?
ilerde bütün ps5 oyunlarını dahiliye atabilir miyiz? ben harici ile uğraşmayıp önce dahili oyunları bitirsem. bu sırada harici oyunlar dahiliye port edilse. beklerim.

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
122
29
28
ben de slim ps5 vardı. 2 tb hafızalı diye ps5 pro almıştım. slim i sattım.
ama bende kırık ps4 olduğu için ps5 pro yu kurup kullanamadım. 11.00 sürümde.
öğrenmek istediğim: hafıza ile uğraşmayayım diye ps5 pro almıştım. ama ps5 harici ssd istiyor . pro almamın bir artısı olmadı bu durumda.
şimdi ps5 de ps5 oyunlarının yüzde kaçı dahili hafızayı istiyor? bunu bilen var mı?
ilerde bütün ps5 oyunlarını dahiliye atabilir miyiz? ben harici ile uğraşmayıp önce dahili oyunları bitirsem. bu sırada harici oyunlar dahiliye port edilse. beklerim.
Benim gözlemlediğim kadarıyla çoğu oyun dahilide çalışabiliyor zaten , yanlış olabilir doğru bilen düzeltsin

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
373
81
28
Anladım autoloaderde sadece kendin portla göndermeye kolaylık sağlıyor.Kapatinca jailbreak gidiyor ve oynamakta olduğunuz oyunlar ve saveler de mı gidiyor kapaninca?
jailbreak gider de oyunlar ve save ler gitmez. oyun ve save giderse bu işlemin ne anlamı kalır?
ha ilk jailbreak kurulumunda save ve oyunlar gider o ayrı.

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
69
2
8
40
bu m2 ssd takınca guncele diyor onu nasıl aşıcam yoksa o takılıykenmi becup yuklicez