PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76,951 kez görüntülenmiş, 1,794 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mustibursa

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,560
1,278
113
40
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu autoloader dahil edilmiş yedek mi bana öyle geldi eğer öyleyse uğraşmadan direk kırma işlemi yapılabilir bi bakabilir misin? byercanx @byercanx
evet autoloader dahil yedek bunu ilk gun eklemistim ama beta oldugu icin koymadim sonra kaldirdim test edilmesi lazim

Güncelleme : Ana sayfaya tam otomatik yedek eklendi, Test edilmedi yukleyen arkadaslar sonuclarini paylasabilir

Son düzenleme:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
907
440
63
evet autoloader dahil yedek bunu ilk gun eklemistim ama beta oldugu icin koymadim sonra kaldirdim test edilmesi lazim

Güncelleme : Ana sayfaya tam otomatik yedek eklendi, Test edilmedi yukleyen arkadaslar sonuclarini paylasabilir
İlgilendiğin için teşekkürler 12.40 sürümünde olan hangisini yüklemeli 12.20 olan mı 7.61 olan mı gezine de 12.60 üstü olanlara 12.20 olanı 12.40 olana da 4.03 olanı kurulmalı diyordu da

Mirawil103

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 7, 2020
571
213
43

Bd'siz slim sürümde de autoloader calısıyor mu?
.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
907
440
63
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

4.03 ile 12.40 kadar olan yani 4.03-10.01deki hızlı kırılma ile kırılan ve 10.20-12.40 sürümündeki 50 dakika ile kırılan 2 kırma çeşidini de destekliyor.

Çoğu kişinin faydalanacağını düşünüyorum inceleyebilirseniz sevinirim fikirleriniz önemli byercanx @byercanx 🙂

(Not: Başka kaynakta paylaşılan backup dosyası faydalı olabileceği için iyi niyetle paylaştım eğer konu başındaki uyarıdaki konuya paylaşılması yasak olan bir şeyse mesajımı silebilirsiniz ama süresiz uzaklaştırmazsanız sevinirim 🙂)

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
84
7
8
46
11.00 pro cihaz var.cd surucu aldim taktim ama bilmiyordum aktivasyon mevzusunu.aslinds pek cd ilede isim olcsgini dusunmuyorum ama kirma mevzusu zaman icin keske surucu aktivlestirseydim.mantiklida gelmiyor simdi cihazi guncelleyip kirma zammani beklemek.cd surucu satsammi geri yada guncelleyipmi beklesem.yada kalsin cikarmi birgun offline olarak aktif etme.psr 2.0 13 surum ve uzeri zayen aktiflesiyor oneriniz nedir.kaynsk paylasilacakmi dahiliye kopyalama ordan oynama.2 oyun yukledim harici disk ile