Hangi oyunlarda nasıl sorun yasiyrosunuz tam olarak anlatsaniz ayrıca yapay zekaya da yazarsanız genel sorun mu orda belli olur genel sorun değil ise ozaman çözüm yollarına bakılır yapay zekada yollar tarif eder jailbreak olarak marvel 2 pkg ve lz4 formatiysa sorun olmuyor fpkg 11.60 a kadar lz4 formatı herhalde oda hepsinde çalışıyor diye biliyorum
Hangi oyunlarda nasıl sorun yasiyrosunuz tam olarak anlatsaniz ayrıca yapay zekaya da yazarsanız genel sorun mu orda belli olur genel sorun değil ise ozaman çözüm yollarına bakılır yapay zekada yollar tarif eder jailbreak olarak marvel 2 pkg ve lz4 formatiysa sorun olmuyor fpkg 11.60 a kadar lz4 formatı herhalde oda hepsinde çalışıyor diye biliyorum
yapay zekaya soruyorum ama genel cevap veriyor hocam oyunda yer yer takılma ve kasma oluyor bazen toparlayamıyor ve kstuff hata verip kapanıyor oyun kstuff en güncelini de yükledim bu arada
Hocam lz4 formatiysa deneyin sıkıştırılmış olarak oynayacaksınız oynadığınız formatta öyle sorunlar olabiliyor onu bende denedim tam stabil olarak fpkg deneyin sizin PS en iyi onu destekliyor fpkg formatiyla oyunları kur oyna Gönül rahatlığıyla diğer formatları suanlik gerek yok bence sizin icin