PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 171,684 kez görüntülenmiş, 2,585 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan djbadboys38

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
162
44
28
Dostum cevap bulursan banada yaz sana zahmet yıllardır beklediğim oyunu donarak kasarak hatta bazn oyundan atarak oynuyorum
Hangi oyunlarda nasıl sorun yasiyrosunuz tam olarak anlatsaniz ayrıca yapay zekaya da yazarsanız genel sorun mu orda belli olur genel sorun değil ise ozaman çözüm yollarına bakılır yapay zekada yollar tarif eder jailbreak olarak marvel 2 pkg ve lz4 formatiysa sorun olmuyor fpkg 11.60 a kadar lz4 formatı herhalde oda hepsinde çalışıyor diye biliyorum

hayaletyasin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2010
131
11
18
36
Hangi oyunlarda nasıl sorun yasiyrosunuz tam olarak anlatsaniz ayrıca yapay zekaya da yazarsanız genel sorun mu orda belli olur genel sorun değil ise ozaman çözüm yollarına bakılır yapay zekada yollar tarif eder jailbreak olarak marvel 2 pkg ve lz4 formatiysa sorun olmuyor fpkg 11.60 a kadar lz4 formatı herhalde oda hepsinde çalışıyor diye biliyorum
yapay zekaya soruyorum ama genel cevap veriyor hocam oyunda yer yer takılma ve kasma oluyor bazen toparlayamıyor ve kstuff hata verip kapanıyor oyun kstuff en güncelini de yükledim bu arada

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
265
77
28
42
Hangi oyununda en çok ayrıca PS sürümün nedir
Oyun hangi formatta oynuyorsun hepsi sorun olmasında erken olabilir
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
formatında astro bot ps5 10.01 sürümünde astro bot ana gezegene geçişte kesin oyundan atıyor diğer yerlerde de arada sırada atıyor.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
162
44
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
formatında astro bot ps5 10.01 sürümünde astro bot ana gezegene geçişte kesin oyundan atıyor diğer yerlerde de arada sırada atıyor.
Hocam lz4 formatiysa deneyin sıkıştırılmış olarak oynayacaksınız oynadığınız formatta öyle sorunlar olabiliyor onu bende denedim tam stabil olarak fpkg deneyin sizin PS en iyi onu destekliyor fpkg formatiyla oyunları kur oyna Gönül rahatlığıyla diğer formatları suanlik gerek yok bence sizin icin

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
463
198
43
Pkg olarak yükleyin. Bende orjinal oyun gibi donma, kasma, bekletme, oyundan atma gibi sorunlar yok

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
146
20
18
51
ben su an 13.60 surumdeyım kırma olayı geldıkten sonra pkg ıle oyun yukleyıp oynayabılecekmıyım? ona gore oyun ındırmeye baslayayım