PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 183,244 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

qowusq

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2026
87
18
8
ama önceki mesajlarımda dediğim gibi, PSN kapatma süresi ortalama 10.1 gün olarak net hesap yapmışlar :D
bugün 10.gün heralde
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bişey öğrendim sony nin 13.60 ı uzun bi süre boyunca açık tutması maliyeti artırıyomuş bundan dolayı bence uzun süre açık tutmazlar

Bide bugün topluluklara iyice baktım ve anladığım kadarıyla sunucuların geç kapatılma işinin jb ile alakası yokmuş önceki mesajda yazdığım gibi hem maliyeti fazla hemdr jb kitlesi büyük bi kitle değil

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

sunucular ortalama 10.1 günde kapanıyomuş 10.gündeyiz sunucu bakımları gece 11 ile 2 arasında yapılıyomuş

Son düzenleme:

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
113
42
28
bugün 10.gün heralde

Şuan bişey öğrendim sony nin 13.60 ı uzun bi süre boyunca açık tutması maliyeti artırıyomuş bundan dolayı bence uzun süre açık tutmazlar

Bide bugün topluluklara iyice baktım ve anladığım kadarıyla sunucuların geç kapatılma işinin jb ile alakası yokmuş önceki mesajda yazdığım gibi hem maliyeti fazla hemdr jb kitlesi büyük bi kitle değil

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

sunucular ortalama 10.1 günde kapanıyomuş 10.gündeyiz sunucu bakımları gece 11 ile 2 arasında yapılıyomuş
son bir buçuk saat, bakalım neler olacak, eğer 11. güne dönerse rekor kırmış olacak sony :)

Bu seferde 29 eylül diyolar valla sıktı bu tarih olayı
çok be hocam bilemedim ki ya

qowusq

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2026
87
18
8
29 da gelse bile şaşırmam hatta Ekim'de bile olabilir
8 ekim yalanlandı gibi bişey hocam hatta sonic iso yalanladı

Dün akşam dlps team 8 ekimde geleceğini paylaştı ama ondan öncede 29 eylül diye paylaşmıştı prda tartışma çıkınca sonic iso dahil olup dlps i yalanladı

Son düzenleme:

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
254
52
28
8 ekim yalanlandı gibi bişey hocam hatta sonic iso yalanladı

Dün akşam dlps team 8 ekimde geleceğini paylaştı ama ondan öncede 29 eylül diye paylaşmıştı prda tartışma çıkınca sonic iso dahil dlps teamü yalanladı
Yani tam çıkış hala belli değil gibi