PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 183,121 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

ylmzcn088

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
23
2
3
Arkadaşlar selam, PS4 zamanından beri ilk defa kırma işlemi yapacağım. Cihazım 13.60 sürümünde içinde psn hesabım girili oyunlar yüklü durumda. Sağlıklı bir kırma işlemi için psn hesabımdan çıkış yapıp cihazı sıfırlayıp o şekilde kırma yapmak en iyi sonucu verecektir diye düşünüyorum? Sizce cihazı sıfırlayıp psn hesabı açmadan mı kırma işlemi yapmalıyım yoksa cihaz bu şekilde içinde hesap ve oyun yüklü şekilde mi kalmalı?

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
112
42
28
Arkadaşlar selam, PS4 zamanından beri ilk defa kırma işlemi yapacağım. Cihazım 13.60 sürümünde içinde psn hesabım girili oyunlar yüklü durumda. Sağlıklı bir kırma işlemi için psn hesabımdan çıkış yapıp cihazı sıfırlayıp o şekilde kırma yapmak en iyi sonucu verecektir diye düşünüyorum? Sizce cihazı sıfırlayıp psn hesabı açmadan mı kırma işlemi yapmalıyım yoksa cihaz bu şekilde içinde hesap ve oyun yüklü şekilde mi kalmalı?
Hocam sıfırla istersen, olur da cihaz seri nodan falan banlarlarsa sorun yaşama, zaten offline oynayacaksın, dün ben de sıfırladım cihazımı, zaten elimdeki oyunların da bana faydası olmayacak hepsini tek tek silmek yerine güzelce formatladım 13.40 sürümündeyim ben de.

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
112
42
28
13.60 jb linki sanırım geldi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ne olur ne olmaz kendi repom'a kaydettim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

haydi gözümüz aydın güle güle kullanın

Ekli dosyalar

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
188
28
28
51
13.60 jb linki sanırım geldi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ne olur ne olmaz kendi repom'a kaydettim

haydi gözümüz aydın güle güle kullanın
Siz kirabildiniz mi cihazi oyun yükleme vs olaylari nasil olacak. Birde kendi reponuza kaydetme olayi nasil oluyor kaybolmaya karsi bende yapayim

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
112
42
28
Siz kirabildiniz mi cihazi oyun yükleme vs olaylari nasil olacak. Birde kendi reponuza kaydetme olayi nasil oluyor kaybolmaya karsi bende yapayim
github dan fork a basın kendi hesabınıza kaydedin

kırıldı evet cihaz

50 dakika olayı bitti mi inşaallah
evet hocam 30 saniye falan sürüyor

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
44
5
8
Türkçe rehber hazırlamayı düşünen var mı?
İlk defa yapacağımda yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Ve her açılışta tekrar mı kırmamız gerekiyor