PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182,951 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
95
28
42
Popüler terimlerin ve elf dosyalarının açıklamalı bir konusu lazım bence. 13.60 ile yola revan olan arkadaşların kafaları çok karışacak.

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
188
28
28
51
Hocam sorun yok aşama aşama ilerleyin halledersiniz. Jailbreak yaptınız mı öncelikle?
pc aracılıgyla webkıt autoloader ıle jaılbreak yaptım
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

BİLGİSAYARDAN PS5 KONSOL'A AĞ'DAN OYUN ATMA:
Jailbreak yaptıktan sonra;
Konsolda Payload Manager ile kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv kur.
İnternet bağlantı ayarında dns1 127.0.0.1 yap ve interneti aç.
Ps5 ip adresini not al.
(Ps5 ip adresini bulacağın yer: ayarlar, ağ, bağlantı durumu, bağlantı durumunu görüntüle ile görebilirsin.)
Bilgisayara Filezilla programını kur.
Filezilla'yı aç.
Filezilla üst menüden Aktarım, Aktarım türü, Binary seç ki tüm dosyaları eksiksiz aktarılsın.
Filezilla ip adresi kısmına Ps5 ip adresini gir ve port olarak 2121 yaz. Bağlan'a tıkla bağlanacaktır.
Filezilla ile indirdiğin oyunu data/etaHEN/games klasörüne at ve oynamaya başla.
Bu klasörler yoksa sağ tıklayarak yeni klasör oluştur.
kırma ıslemını nereye bakarak yaptınız bende ordan denıyeyım. bır turlu fılezılla ıle baglanamadım. ftp server aktıflestırmek gerekmıyor mu ps5 te

Son düzenleme:

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
322
91
28
pc aracılıgyla webkıt autoloader ıle jaılbreak yaptım

kırma ıslemını nereye bakarak yaptınız bende ordan denıyeyım. bır turlu fılezılla ıle baglanamadım. ftp server aktıflestırmek gerekmıyor mu ps5 te
Tuna hocamın videosu var

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
188
28
28
51
offline şu an sorunlu o yüzden autolader kullanırken internetin açık olsun. dns 160.250.133.190 olacak.
siz yapabıldınız mı su an auto lodader yuklerken yarıda kaldı tuna beyın vıdeosunuda ızleyıp yapmaya calıstım ama onda da uygulama acılmadan kapanıyordu

kernel exploıt runıng ekranında takılı kaldı
siz yapabıldınız mı su an auto lodader yuklerken yarıda kaldı tuna beyın vıdeosunuda ızleyıp yapmaya calıstım ama onda da uygulama acılmadan kapanıyordu