PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182,951 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

cengizsahinx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 28, 2021
28
2
3
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir ps 4 9.00 dan beri kırık sistem kullanıyorum hep pkg yükleyip oynamışımdır şimdi ps 5 13.20 sürümünde kırma işlemini yaptım shadowmount ve kstuff yüklendi bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum sorularım şunlar
1- Pkgleri indirip yükleyip oynayabilir miyim
2-eğer pkg yükleyemiyorsam yüklü dosya şeklinde olan oyunları nasıl çalıştırabilirim
3- mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :)

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
95
28
42
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir ps 4 9.00 dan beri kırık sistem kullanıyorum hep pkg yükleyip oynamışımdır şimdi ps 5 13.20 sürümünde kırma işlemini yaptım shadowmount ve kstuff yüklendi bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum sorularım şunlar
1- Pkgleri indirip yükleyip oynayabilir miyim
2-eğer pkg yükleyemiyorsam yüklü dosya şeklinde olan oyunları nasıl çalıştırabilirim
3- mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :)
kstuff'ı ana kırma hack dosyası gibi düşün,sadece aktif edeceksin
shadowmount; kopyaladığın oyunları makineye gördürtmek için kullanıyorsun

sana arayüze ulaşıp oyun kopyalaman için araç lazım, sanırım 13.xx sürümlerde en popüler webfile browser uygulaması ya da bfpilot ya da ps5upload.
Bu yazdıklarımın elf dosyalarını makineye göndereceksin (13.xx sürümlerine hakim değilim ama erken dönem kırma yöntemleri için ilk mesajın aşağılarında var) usb ile yapabilirsin (exfat formatlı hdd ya da fat32/exfat usb)

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
188
28
28
51
BİLGİSAYARDAN PS5 KONSOL'A AĞ'DAN OYUN ATMA:
Jailbreak yaptıktan sonra;
Konsolda Payload Manager ile kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv kur.
İnternet bağlantı ayarında dns1 127.0.0.1 yap ve interneti aç.
Ps5 ip adresini not al.
(Ps5 ip adresini bulacağın yer: ayarlar, ağ, bağlantı durumu, bağlantı durumunu görüntüle ile görebilirsin.)
Bilgisayara Filezilla programını kur.
Filezilla'yı aç.
Filezilla üst menüden Aktarım, Aktarım türü, Binary seç ki tüm dosyaları eksiksiz aktarılsın.
Filezilla ip adresi kısmına Ps5 ip adresini gir ve port olarak 2121 yaz. Bağlan'a tıkla bağlanacaktır.
Filezilla ile indirdiğin oyunu data/etaHEN/games klasörüne at ve oynamaya başla.
Bu klasörler yoksa sağ tıklayarak yeni klasör oluştur.
Bende 007 soylediginiz gibi soylediginiz yere yukledim ancak oyun acilmadan hata verip kapaniyor görsel de ekliyorum.nerde hata yapiyorum. Shadow mount plus nanodns ve kstuff Yuklu cihazda ilk kirmada otomatik calistiriyorum

Ekli dosyalar

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
188
28
28
51
Oyunu dediginiz gibi filezilla ile pcden ps5 e yolladim.birde baska bi sorunum daha var Aktarim hizi 6 mbit gecmedi 3.5 saate yakin surdu bir oyunu atmak. Daha hizli yontem yok mu
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Aynı hatayı bende alıyorum
Biseyi yanlis yapiyoruz ama neyi bu konuda egitici videolar lazim bizim gibiler icin insallah yardim eden cikarda yapariz...

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
183
57
28
Oyunu dediginiz gibi filezilla ile pcden ps5 e yolladim.birde baska bi sorunum daha var Aktarim hizi 6 mbit gecmedi 3.5 saate yakin surdu bir oyunu atmak. Daha hizli yontem yok mu
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Biseyi yanlis yapiyoruz ama neyi bu konuda egitici videolar lazim bizim gibiler icin insallah yardim eden cikarda yapariz...
ps5upload programı daha hızlı atıyor lan kablosu ile atın

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
322
91
28
İnternet hızından çok bilgisayar ağ kartının transfer hızı önemli. kablolu 11mbit hıza sahip diye biliyorum. yine yavaş gider. 007 oyununu ben exfat uzantılı olanı indirip attım sorunsuz çalışıyor. sorun yaşadığınız oyunları farklı uzantıları indirerek deneyin. ben şimdi pkg uzantılı oyun yüklemiyorum çünkü 11.60 üzeri olduğu için hata veriyor. oyun indirmeden önce araştırmasını yapmak sağlıklı olur ve gereksiz yere zaman kaybetmezsiniz. transfer bazen uzun sürebilir gece yatarken transfer etmeye başlayın sabah transfer olur. o kadarcık olsun bedava oyun için dimi :)

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
272
134
43
İnternet hızından çok bilgisayar ağ kartının transfer hızı önemli. kablolu 11mbit hıza sahip diye biliyorum. yine yavaş gider. 007 oyununu ben exfat uzantılı olanı indirip attım sorunsuz çalışıyor. sorun yaşadığınız oyunları farklı uzantıları indirerek deneyin. ben şimdi pkg uzantılı oyun yüklemiyorum çünkü 11.60 üzeri olduğu için hata veriyor. oyun indirmeden önce araştırmasını yapmak sağlıklı olur ve gereksiz yere zaman kaybetmezsiniz. transfer bazen uzun sürebilir gece yatarken transfer etmeye başlayın sabah transfer olur. o kadarcık olsun bedava oyun için dimi :)
007 oyunu için apr emu fark ediyor mu? cihaz 10.01 pro şuan. Pkg olarak indirdim daha kurmadım olmadı exfat yada klasörlü farketmiyor indireceğim. 1gbit download/upload var fazla koymuyorda pkg olması benim için daha ideal pc eski olduğu için.