PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182,997 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
188
28
28
51
İnternet hızından çok bilgisayar ağ kartının transfer hızı önemli. kablolu 11mbit hıza sahip diye biliyorum. yine yavaş gider. 007 oyununu ben exfat uzantılı olanı indirip attım sorunsuz çalışıyor. sorun yaşadığınız oyunları farklı uzantıları indirerek deneyin. ben şimdi pkg uzantılı oyun yüklemiyorum çünkü 11.60 üzeri olduğu için hata veriyor. oyun indirmeden önce araştırmasını yapmak sağlıklı olur ve gereksiz yere zaman kaybetmezsiniz. transfer bazen uzun sürebilir gece yatarken transfer etmeye başlayın sabah transfer olur. o kadarcık olsun bedava oyun için dimi :)
13.60 surumdeyım .ındırdıgım oyun fpkg seklınde degıl acık sekılde ındı bende oyunu belırtılen klasore kopyaladım 80 gb bosa mı ındırdım sımdı

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
183
57
28
İnternet hızından çok bilgisayar ağ kartının transfer hızı önemli. kablolu 11mbit hıza sahip diye biliyorum. yine yavaş gider. 007 oyununu ben exfat uzantılı olanı indirip attım sorunsuz çalışıyor. sorun yaşadığınız oyunları farklı uzantıları indirerek deneyin. ben şimdi pkg uzantılı oyun yüklemiyorum çünkü 11.60 üzeri olduğu için hata veriyor. oyun indirmeden önce araştırmasını yapmak sağlıklı olur ve gereksiz yere zaman kaybetmezsiniz. transfer bazen uzun sürebilir gece yatarken transfer etmeye başlayın sabah transfer olur. o kadarcık olsun bedava oyun için dimi :)
exfat olarak nasıl indirdin . Ben jdownloader üzerinden denedim inmiyor capture doğrulaması istiyor

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
322
91
28
exfat olarak nasıl indirdin . Ben jdownloader üzerinden denedim inmiyor capture doğrulaması istiyor
jdownloader her siteden indiremiyor. tarayıcıdan indirebilirsin.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

13.60 surumdeyım .ındırdıgım oyun fpkg seklınde degıl acık sekılde ındı bende oyunu belırtılen klasore kopyaladım 80 gb bosa mı ındırdım sımdı
üzülme, bedava dediler zahmetsiz demediler :)

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
95
28
42
Yorumun sonunda dediğin şeyde o kadar haklısın ki, herkes bir anda yığıldı ve istedikleri şey ben bir siteye gireyim her şey tek tıkla insin kurulsun hiç yorulmayayım :D Biraz burunların sürtülmesi gerek, araştıracaksın, neyin ne olduğunu ne işe yaradığını anlamadan JB olayına girersen yolda kalırsın, sorarsın sorarsın sonra da kimse cevaplamıyor diye küsersin. Bir sürü başlıklar açılmış, forumun arama bölümü de var.

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
183
57
28
007 dahilide çökme olmuştu flash bellek üzerinden sorunsuz çalışıyor . Oyunu indirenler flash belleğe atıp öyle oynasın

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
322
91
28
007 oyunu için apr emu fark ediyor mu? cihaz 10.01 pro şuan. Pkg olarak indirdim daha kurmadım olmadı exfat yada klasörlü farketmiyor indireceğim. 1gbit download/upload var fazla koymuyorda pkg olması benim için daha ideal pc eski olduğu için.
Pkg için apr emu gerekli 53 apr gibi bir elf dosyası. Pkg ps4 gibi usb harddiskten kuruluyor. Debug settings-game-package intaller

Yorumun sonunda dediğin şeyde o kadar haklısın ki, herkes bir anda yığıldı ve istedikleri şey ben bir siteye gireyim her şey tek tıkla insin kurulsun hiç yorulmayayım :D Biraz burunların sürtülmesi gerek, araştıracaksın, neyin ne olduğunu ne işe yaradığını anlamadan JB olayına girersen yolda kalırsın, sorarsın sorarsın sonra da kimse cevaplamıyor diye küsersin. Bir sürü başlıklar açılmış, forumun arama bölümü de var.
Evet forumda dağınıkta olsa herşey var. Hiç okumadan nasıl yaparız sorusu var. Biraz kolaya kaçılıyor. İdare edicez :)

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
188
28
28
51
Dediklerinde haklısın ama isin icinde kaynak yokki yeni biseyler var surumler farkli bazi oyunlar 13.60 ta calismiyor pkg exfat bilmem bi suru dosya cesidi var oyunlarin hacmide buyuk olunca deneme yanilma yoluyla niseyler yapmakta zor

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
272
134
43
Pkg için apr emu gerekli 53 apr gibi bir elf dosyası. Pkg ps4 gibi usb harddiskten kuruluyor. Debug settings-game-package intaller

Evet forumda dağınıkta olsa herşey var. Hiç okumadan nasıl yaparız sorusu var. Biraz kolaya kaçılıyor. İdare edicez :)
hocam 007 ve gta 5'i kurdum pkg olarak , hiç bir şekilde açamadım cihaz 10.01, apr emu 53'u kurdum listede oyunlar gözükmedi hiç bir şekilde. Konsolu sıfırlayıp 13.60'mı kursam diye düşünüyorum aslında.