PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182,735 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
251
52
28
DLpsden indirdiğimiz fc27'i önce exfat yapıp ondan sonra mı cihaza attınız? Ve -app0 olan dosyayı mı exfat yaptınız
Aynen oradan indirdim backport dosyalarında yer degistirdim ondan sonra exfat yapıp ps ye USB SSD takdim oyunu gördü unlock pkg yükledim açıldı hem dahili hem harici calisti

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
44
5
8
Aynen oradan indirdim backport dosyalarında yer degistirdim ondan sonra exfat yapıp ps ye USB SSD takdim oyunu gördü unlock pkg yükledim açıldı hem dahili hem harici calisti
e
bende dediğinizi yapacağım ancak oyunu silince otomatik tekrar kurmaya başlıyor onu çözeceğim önce