ÇÖP KUTUSU PS5 12.00 için FPKG desteği gelecek mi?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde onrkygsz tarafından oluşturulan PS5 12.00 için FPKG desteği gelecek mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı PS5 12.00 için FPKG desteği gelecek mi?
Konbuyu başlatan onrkygsz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Chassis
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onrkygsz

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2022
35
5
8
Merhaba arkadaşlar. PS5’im 12.00 firmware’de ve kstuff-lite v1.11 kullanıyorum.

PS5 oyunlarını folder formatında sorunsuz çalıştırabiliyorum. PS4 FPKG oyunları da kuruluyor ve açılıyor. Fakat PS5 FPKG/PKG oyunları kurulsa bile çalışmıyor.

Araştırdığım kadarıyla mevcut PS5 FPKG desteği 11.60’a kadar ve 12.00 henüz desteklenmiyor. Zaten kstuff-lite v1.11 ile 11.40 desteği eklenmiş, 11.60 için de FPKG düzeltmesi gelmiş.

Merak ettiğim konu şu: 12.00 için PS5 FPKG desteğinin ileride gelmesi bekleniyor mu? Bu konuda geliştiricilerden bir açıklama, devam eden çalışma veya takip edebileceğimiz bir kaynak var mı?

Özellikle 12.00 kullanan veya gelişmeleri yakından takip eden arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Teşekkürler.

Chassis

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
266
73
28
benimde makinam 12.60 şu an pkg destelemiyor. 13.60 kadar desteklencek çalışma var. eli kulağında. beklemedeyiz.
burdan arkadaşlarımız paylaşım yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...