PS5 HACK PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 62,066 kez görüntülenmiş, 1,372 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

moment104

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 29, 2024
124
52
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu adresteki realeses kısmındaki linke tıklayıp alttaki zip dosyasını indirin. zip içindeki elf uzantılı dosyayı çıkartın.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu adresten yine realeses kısmındaki linke tıklayıp alttan işletim sisteminize uygun dosyayı indirin. Zipli dosya ise zipten çıkarın ve hermes programını çalıştırın. Jailbreak yapmış olduğunuz ps5 cihazınız açıkken hermes programına ps5 ip girin ve port kısmına 9021 yazın. Yük kısmına indirdiğiniz shadowmount.elf dosyasını seçin ve gönder'e tıklayın. İşlem bu kadar.
Bu tabiki ilk seçenekti.

Asıl Yöntem (10.01-12.40 dijital cihazlar içindir.)

Bu linkteki Payload Manager ile elf dosyalarını otomatik yüklemek ve tek bir arada tutmak. Şu an ben 12.20 dijital sürümdeyim ve bütün işlemlerimi ps5 ile yapıyorum. Bilgisayar, ftp, hermes, usb gibi ekstralara ihtiyaç kalmıyor.

Sırasıyla şunları yapmanız gerekli
1. Y2JB kurmak. (Sistem sıfırlanır.)

2. P2JB kurmak.

3. Kstuff Lite kurmak.

4. Payload Manager kurmak.

5. Payload Manager içine Gerekli Elf Dosyalarını atmak.
(kstuff.elf, shadowmountplus.elf, ftpsrv-ps5.elf, websrv-ps5.elf, nanodns.elf)
6. Y2JB Autoloader kurmak.

7. ps5_autoloader hazırlamak.
Bu dosyaları "ps5 [dosya adı] github" diyerek aratırsan kolaylıkla bulursun.

Bu aşamadan sonra ps5 açtığında yuotube uygulamasını açtıktan 50 dk sonra kırılma gerçekleşecek. Ben her ihtimale karşı kırılma sonrası payload manager içinde kstuff çalıştırıyorum.

Oyunları önce indirip türkçe yamayı ekliyorum ve exFAT image builder programıyla exfat uzantılı yapıyorum. Filezilla (Ftp programı) ile data/etaHEN/games klasörüne atıyorum ve payload manager içinde shadowmountplus çalıştırıyorum. Oyun ana ekrana geliyor ve oynamaya başlıyorum. Şu an tek sıkıntım dinlenme moduna alıp yeniden açtığımda bazen ps5 kapanıyor.
teşekürler harici hardiskteki exfat dosytasını otomatik okudu . 1.yöntemle yaptım

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,395
1,013
113
40
Arkadaşlar size güzel bir haberim var bu yeni ffpfs çok iyi çalışıyor 10 tane oyun denedim çok iyi çalışıyor 1 TB USB ssdye 10 büyük oyun yükledim, öğrendiğim şey şu imajı oluşturma kısmı çok önemli. İlk başlarda UE5 oyunları problemliydi açılmıyordu şu an sorunsuz açılıyor ve saatlerce test ettim sorun yok daha fazla oyunda test yapacağım sizi bilgilendiririm

The First Berserker Khazan 47GB boyutu 21GB düşürdüm ve sorunsuz çalışıyor, yükleme sürelerine baktım sıkıştırılmamış hali ile aynı şimdi oyunu tam oynayacağım ve bitireceğim bakalım herhangi bir sorun çıkacakmı merak ediyorum.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,395
1,013
113
40
13.40 diyor hocam
şimdi Star Wars Rage Revenger satın alcaksın

Sonra Japonya PSN hesabı oluştur YouTube üzerinden nasıl yapılacağı videoları var

Japonya PSN üzerinden Hamidashi Creative Demosu edin

Sonra beklemede kal, bu zaman zarfında 3 aylık plus alarak oyun oynamaya devam edebilirsin. Yeni kernel Exploit yayınlandığında cihazını kırabilirsin.