PS5 HACK PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52,065 kez görüntülenmiş, 1,205 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aksu01

tunaeroglu01

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 2, 2022
45
14
8
arkadaşlar ps5 oyunlarını harici hdd üzerinden başlatıyorum ortalama 3 4 dk oynuyorum hdd ve ps5 buz gibi olmasına rağmen makine biranda fan açıyor cihazı soğutun diyip kapanıyor bunu nasıl çözebilirim ps4 oyunlarını kurup oynayınca sorunsuz oynuyorum.

farukkk22

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2026
3
0
1
dostum ben de 12.00 blray ile kırma yapıyorum. bu duruma düşmemek için ne yapmaliyız. ama ben de kırma olmadan cd li pes 18 oynuyordum.
aktifliğin kalkmaması için ne yapmamız lazım
bu yüzden dahili hafızaya oyun atmayın deniyor. çöktüğü zaman böyle şeyler olabiliyor işte.
shadowmountplus'ın yapımcısı github'ına kocaman yazmış.
"Warning! Mounting images can cause shutdown problems and data corruption on internal drives! This depends on many factors, but is more common with older firmware versions. Please take this into account when testing."

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
120
5
18
40
bu yüzden dahili hafızaya oyun atmayın deniyor. çöktüğü zaman böyle şeyler olabiliyor işte.
shadowmountplus'ın yapımcısı github'ına kocaman yazmış.
"Warning! Mounting images can cause shutdown problems and data corruption on internal drives! This depends on many factors, but is more common with older firmware versions. Please take this into account when testing."
Ben sadece mk1 attım dahiliye. Sorun olacaksa sileyim hemen.

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
367
81
28
peki bu kırmada ps4 oyunları ve türkçe yamaları nasıl yükleniyor?
eskisi gibi pkg şeklinde mi yükleniyor, yoksa dosya şeklinde mi?