PS5 HACK PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,732 kez görüntülenmiş, 1,366 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan babacandır

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,009
1,899
113
Arkadaşlar size güzel bir haberim var bu yeni ffpfs çok iyi çalışıyor 10 tane oyun denedim çok iyi çalışıyor 1 TB USB ssdye 10 büyük oyun yükledim, öğrendiğim şey şu imajı oluşturma kısmı çok önemli. İlk başlarda UE5 oyunları problemliydi açılmıyordu şu an sorunsuz açılıyor ve saatlerce test ettim sorun yok daha fazla oyunda test yapacağım sizi bilgilendiririm

The First Berserker Khazan 47GB boyutu 21GB düşürdüm ve sorunsuz çalışıyor, yükleme sürelerine baktım sıkıştırılmamış hali ile aynı şimdi oyunu tam oynayacağım ve bitireceğim bakalım herhangi bir sorun çıkacakmı merak ediyorum.
The First Berserker Khazan bitirip yeni sürümünü beklemistim.Ses sorunu ortadan kalkmış digerinde kısmen vardı belli animasyonlarda. Ama son boss ikinci kez yendigimde bu alanda kılıçla etkileşime girmedi.Oyun burada kaliyor.Hem yeni hem eski sürümde. Tamam bitti ama new game + gideri var oyunun.Sende denermisin bitirdikten sonra tekrar kes bossu.Ben 150 max level yaptım onca saat boşa gitti galiba

Ekli dosyalar

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
43
1
8
40
Hocam nerde yayınlandı bakalım varmı paylaşim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Link varmı acaba