PS5 HACK PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 62,563 kez görüntülenmiş, 1,407 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

orc

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2011
134
23
18
40
Merhabalar, size kendi durumumdan bahsetmek istiyorum.Benim cihazın versiyonu 13.20. Mayısın 23'ünde Japon PSN hesabı açıp Hamidashi Creative Demosunu indirip oyunu bitirdim ve save aldım. Aynı gün Star Wars Rage oyununu PSN Plus'tan indirip kurdum ve ilk bölümü oynayıp save aldım. (Satın alınması gerektiğini bilmiyordum.) Bu gün PSN Plus'tan dan aldığım Star Wars Rage oyununu sildim ve satın alıp tekrar ilk bölümü oynayıp save aldım. Farklı bir şey yapmam gerekiyor mu?

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
789
407
63
Ben arşivi bir yandan oyun oynarken bir yandan yeni formata çeviriyorum sonuçlar bana çok güven veriyor. Bu gün convert ettiğim save game olan oyunlarda test ediyorum sorunsuz gibi böyle giderse 9 TB arşivden en az 4 TB alan kazanacağım büyük kazanım benim için

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
selam bende convert ettim klasörli iki adet oyun denedim oyunları ffpfsc formatına çeviriyor sorun şu oyunları ps5 görmüyor ne itemflozer nede stshopp hd exfat ve ana dizine etaHEN games klasörü açıp içine atttım punları görmüyo ama exfat oyunları ve klasörlü oyunları görüp kuru yor bu ffpfsc biçimizdeki oyunları nasıl kurcaz nasıl oluyor

Son düzenleme:

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
228
76
28
Merhabalar, size kendi durumumdan bahsetmek istiyorum.Benim cihazın versiyonu 13.20. Mayısın 23'ünde Japon PSN hesabı açıp Hamidashi Creative Demosunu indirip oyunu bitirdim ve save aldım. Aynı gün Star Wars Rage oyununu PSN Plus'tan indirip kurdum ve ilk bölümü oynayıp save aldım. (Satın alınması gerektiğini bilmiyordum.) Bu gün PSN Plus'tan dan aldığım Star Wars Rage oyununu sildim ve satın alıp tekrar ilk bölümü oynayıp save aldım. Farklı bir şey yapmam gerekiyor mu?
Oyunun save dosyasını (swrr) usb flash belleğe veya hddye farketmez. HDD veya flash bellek exfat şeklinde biçimlendir ilk başta Yoksa ps5 tanımaz. O dosyayı youtube bakarak pcden değiştirip tekrar ps5e atman gerekli. Yani save dosyasının değişmesi lazım. Oyuna girip Hall ile başlayan bir yazıyı tıklayınca işlem başlıyor. Sanırım debug settinge kadar gidiyor. Fakat kstuff olmadığı yani çekirdek açığı olmadığı için oyun oynamıyorsun şimdilik

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,412
1,022
113
40
Hocam sizi yakalamışken birşey sorayım trophy leri sorunsuz almak için ne yapmak lazım shadowmountplus güncelledim ksutuff da güncellemek gerek sanırım
ktuff 1.07 sorunsuz yeterli tropy"ler icin ama fake activated ps5 ler icin gecerli daha onceden PSN girisin varsa sorun yaratir

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,412
1,022
113
40
selam bende convert ettim klasörli iki adet oyun denedim oyunları ffpfsc formatına çeviriyor sonun şu oyunları ps5 görmüyor ne itemflozer nede stshopp hd exfat ve ana dizine etaHEN games klasörü açıp içine atttım punları görmüyo ama exfat oyunları ve klasörlü oyunları görüp kuru yor bu ffpfsc biçimizdeki oyunları nasıl kurcaz nasıl oluyor
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

sorun cozulecektir kstuff 1.07 ile kullan

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
518
159
43
46
BURSA
Ben arşivi bir yandan oyun oynarken bir yandan yeni formata çeviriyorum sonuçlar bana çok güven veriyor. Bu gün convert ettiğim save game olan oyunlarda test ediyorum sorunsuz gibi böyle giderse 9 TB arşivden en az 4 TB alan kazanacağım büyük kazanım benim için

Benimde PS5 te dahili ve harici bağlı toplam 12.5 TB var senin gibi sıkıştırma işleminde başarılı olursam bendede epey yeni oyunları yüklemeye yer açılacak

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,412
1,022
113
40
Benimde PS5 te dahili ve harici bağlı toplam 12.5 TB var senin gibi sıkıştırma işleminde başarılı olursam bendede epey yeni oyunları yüklemeye yer açılacak
Kingdom Come Deliverance II 130 GB dan 80 GB indi simdi test ediyorum sorunsuz, bizim gibi arşivciler için bulunmaz nimet, kalan alana PS4 arşivi ekleyeceğim o yüzden yer açmaya çalışıyorum

Sirada Code Vein 2 var 222GB su an ceviriyorum bakalim kaca dusecek, Tahminen 152 GB gibi

Son düzenleme: