PS5 HACK PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 63,292 kez görüntülenmiş, 1,440 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tunad007

furkancetinkol

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
74
13
8
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Hocam bir de bu şekil Netflix ile mi kalayım 13.40 swrr ve Japon oyununa mı geçeyim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

[Gizli içerik]
Hocam bir de bu şekil Netflix ile mi kalayım 13.40 swrr ve Japon oyununa mı geçeyim
byercanx @byercanx

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,425
1,039
113
40
[Gizli içerik]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

byercanx @byercanx
ben olsam 13.40 full pack yapardim "Yatirim tavsiyesi degildir" sahsi dusuncem

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,010
1,900
113
Ben arşivi bir yandan oyun oynarken bir yandan yeni formata çeviriyorum sonuçlar bana çok güven veriyor. Bu gün convert ettiğim save game olan oyunlarda test ediyorum sorunsuz gibi böyle giderse 9 TB arşivden en az 4 TB alan kazanacağım büyük kazanım benim için

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Convert ettiğin oyunları umarım paylaşma şansın olur.

moment104

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 29, 2024
128
52
28
calismayan tam olarak nedir dostum?
bende bi soru sorayım:)

ps5upload kurdum ,
harici disk de 160gb oyun sorunsuz oynuyorum, exfat formatında.
laptopta ps5upload programında dosya sisteminde kopyala yapıştır kısmı var ,harici diskten exfat dosyayı dahili diskte nereye kopyalamam lazım.

şuan ortalama 230mb hızla kopyalıyor ,denemek için dosyayı rastgele bi yere attım (shadowmount klasörüne) . 160gb

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,425
1,039
113
40
sıkıştırma yaptıgım oyunları kurmuyor görmüyor makine ffpfsc formatında conver ediyor exfat ve klasörlü oyunalrı görüp otomatikmen kuruyor sıkıştırma yaptıığım oyunalrı kurmuyor
cihazin data klasorune gir shadowmount ve etahen varsa micro mount sil sonra yeniden baslat JB yap ilk shadow mount ardindan kstuff baslat

EN ONEMLISI OYUNU DUZGUN CEVIRMEK

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu araci indir klasor formatindan cevir resimdekiler secili olsun, cevirdigin oyunu etaHEN/games icine at

bu arada Witcher 3 118 GB to 80GB merak edenlere