PS5 HACK PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 63,292 kez görüntülenmiş, 1,440 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tunad007

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
218
44
28
Mumkun hocam elfarsenal kullanacaksin
elf-arsenal.elf denedim çok güzel oldu.
indirmek isteyenler için link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

güncel hile dosyaları: (ftp ile cheatrunner klasörüne atılacak)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,425
1,039
113
40
bende bi soru sorayım:)

ps5upload kurdum ,
harici disk de 160gb oyun sorunsuz oynuyorum, exfat formatında.
laptopta ps5upload programında dosya sisteminde kopyala yapıştır kısmı var ,harici diskten exfat dosyayı dahili diskte nereye kopyalamam lazım.

şuan ortalama 230mb hızla kopyalıyor ,denemek için dosyayı rastgele bi yere attım (shadowmount klasörüne) . 160gb
Guzel ama kullanma geregi duymadim hic genelde Turkce yama 4.xx fix falan yaptigim icin bana uygun degil, ama senin icin mukemmel olmus keyfini cikar

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,425
1,039
113
40
sorunsuz çalışan çevirici varmı 3 farklı prg denedim 2 si hata verdi image builder ile yaptım onuda tanımadı cihaz

bu gun bir 10 oyun cevirdim zaten sohbet ederken bayagi sorunsuz :) Oyunlar klasor formatinda olmali eger exfat ise ilk basta oyunu extract edeceksin sonra benim verdigim programi kullanacaksin hali hazirda klasor oyunun varsa direk kullanbilirsin

moment104

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 29, 2024
128
52
28
Guzel ama kullanma geregi duymadim hic genelde Turkce yama 4.xx fix falan yaptigim icin bana uygun degil, ama senin icin mukemmel olmus keyfini cikar
tam olarak nereye atacağımı bilemedim, iyi çalıştı şuan,pcden upload 8mb yapıyordu ona nazaran çok iyi oldu

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
218
44
28

bu gun bir 10 oyun cevirdim zaten sohbet ederken bayagi sorunsuz :) Oyunlar klasor formatinda olmali eger exfat ise ilk basta oyunu extract edeceksin sonra benim verdigim programi kullanacaksin hali hazirda klasor oyunun varsa direk kullanbilirsin
bir nevi winrar ile sıkışmış gibi oluyor sanırım.

farukkk22

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2026
13
2
3
Hocam şu şekilde oluyor benim kırabilirim demi bu Netflix olayı çıktığında ?
Evet. Netflixi'i storedan indirdiğiniz gün lisans da konsola yüklenmiş oluyor. Kesinlikle güncellemeyin. Hatta uğraşmak isterseniz şimdi bile kırabilirsiniz. Daha detaylı videolar ve daha pratik yöntemler yakında gelir.